Ajankohtaista

Valokeilassa tällä kertaa Sistersin yksi tuoreimmista kasvoista, Creative Account Director, Tarja Sallantaus. Tarja löysi tiensä Sistersille, kun päätyi sattumalta Sistersin LinkedIn-profiiliin vanha…

[ad_1]

Valokeilassa tällä kertaa Sistersin yksi tuoreimmista kasvoista, Creative Account Director, Tarja Sallantaus.

Tarja löysi tiensä Sistersille, kun päätyi sattumalta Sistersin LinkedIn-profiiliin vanhan tuttunsa, Sistersin Tarja Musikan postauksen kautta ja äkkäsi juuri auki olleen työpaikan, joka oli kuin tehty hänelle. Näin markkinointiviestinnän ja median parissa työhistoriaansa kerännyt raudanluja ammattilainen päätyi vahvistukseksi tapahtuma-alalle.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Tarja vastaa Sistersillä myynnistä ja ja yhdessä markkinoinnin kanssa näiden kehittämisestä – hän on rakentanut näkemystä myynnin prosesseista entistä systemaattisemmaksi. Sitä mukaa, kun firma kasvaa, otetaan syyniin asiakkuuksien johtoa entistä tehokkaammin. Tarja on tuonut paljon uusia, hyviä näkökulmia sovellettavaksi tapahtumamarkkinointitoimistolle.

Asioihin vaikuttamisen mahdollisuus onkin Tarjalle tärkeää ja siitä hän kiittääkin Sistersiä – porukassa saa olla monessa mukana. Firmassa meininki on Tarjan mukaan tehokasta: asioita oikeasti tapahtuu ja suunnitteluun keskitytään aidolla innolla, ei vain sen takia, että ammatin kuuluu olla luova. Uuteen työhön ollaan oltu tyytyväisiä, ja päivien inhokkihetkeksi sanotaan vain aikaisin herääminen.

Vapaa-ajallaan tämä taidehistorian opiskeluun hurahtanut ex-baletti- ja tanssiharrastaja muun muassa käy juoksemassa…jos jaksaa.

Random fakta itsestäsi:
Perustyyppi. Tykkään sisustusohjelmista ja koukussa Masterchef Australiaan, vaikka kokkailu ei itseltään onnistu.

Lempparilause:
”No joo, mennään eteenpäin…”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Pähkähulluja alusta loppuun.” Olettakaamme, että positiivisella tavalla

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Elä hetki kerrallaan ja hengitä syvään.”

Paras tapahtumamuisto:
”Omat pikkujoulut meni penkin alle, mutta oli kyllä sitäkin hauskempaa.”[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi