Ajankohtaista

Muutoksen äärellä

Osnat ja Dana

Maailmassa, joka muuttuu jatkuvasti, pysyvän jäljen jättäminen on yksi merkityksellisimmistä teoista, jonka voimme saada aikaan. Tähän toteamukseen kiteytyy Sisters Inc.:n filosofia, joka on ohjannut toimintaamme siitä lähtien, kun avasimme ovemme 15 vuotta sitten.

Kyllä, myös Sisters Inc. on muuttunut 15 vuotta kestäneen taipaleensa aikana – mutta ei muutoksen tarpeesta, vaan halusta tulla paremmaksi. Muutos on ollut kasvua, hioutumista entistä rohkeammaksi ja luovemmaksi. Jatkuva nälkämme kehittyä on sysännyt nämä muutokset liikkeelle. Jatkuva tarpeemme haastaa itseämme on tehnyt näistä muutoksista konkreettisesti mahdollisia.

Harva asia on enää nykypäivänä pysyvää – mutta muistot säilyvät. Onneksi näin, sillä Sistersin matkalta niitä löytyy paljon. Tarinamme on kuin suuri piirros. Siinä on tarkkoja yksityiskohtia, rohkeita värejä, luovia menetelmiä. Se on kuva, jossa ei ole rajoja, joka ei koskaan lopu.

Perheyrityksen kasvumatka pienestä kahden hengen toimistosta Albertinkadulta moderneihin, inspiroiviin tiloihin Espoon liiketoiminnan ja innovatiivisuuden ytimeen, on ollut tapahtumarikas.

Olemme kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin tapahtumahaasteidensa ratkaisijoina. Olemme saaneet suunnitella ja toteuttaa näiden vuosien aikana satoja eri tyyppisiä tapahtumia. Dialogi asiakkaan kanssa on ollut meille aina tärkeää ja moni asiakkuus onkin syventynyt tämän myötä hedelmälliseksi jatkuvaksi yhteistyöksi. Kiitollisia olemme myös matkan varrella löytyneille luotettaville yhteistyökumppaneille, joita ilman asiantuntijaorganisaatiomme toiminta tällä tasolla ei olisi mahdollista.

Olemme kasvaneet globaalisti tunnettujen ja johtavien kotimaisten brändien luottokumppaniksi. Intohimo siihen, mitä teemme, on ollut läsnä kaikki nämä vuodet ja johdattanut meidät alan vahvoiksi ammattilaisiksi ja yhdeksi alan kokeneimmista vaikuttajista.

Tänä keväänä täytettyämme 15 vuotta, uudistimme myös strategiamme ja brändimme kohtaamaan entistä paremmin sitä, mitä meistä on tullut. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Me olemme Event Architects.

Oheinen brändivideo avaa ajatuksiamme.

Vaikka strategiamme onkin nyt uudistunut ja ilmeemme päivittynyt, emme sisimmästä ole muuttuneet miksikään – kaikki, mikä meille on tähän asti ollut tärkeää, on meille vain entistä tärkeämpää.

”Me olemme perhe – räiskyvä, pippurinen, ainutlaatuinen. Luova, tapahtumatuotannon ytimessä elävä ammattilainen. Me olemme Sisters Inc.”

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE