Me / esittely

Me olemme Sisters Inc.

Sisters Inc. on palveleva kokemuksellinen tapahtumamarkkinointitoimisto. Meillä on 20 vuoden kokemus tuloksellisten tapahtumien konseptoinnista, suunnittelusta ja tuotannosta eri kohderyhmille. Korkea asiakastyytyväisyys ja laatu ovat työmme tärkeimmät kriteerit.
% asiakkaistamme suosittelee meitä
2004
EST.
17
happiness designeria
2000
toteutettua projektia
6
m € liikevaihtoa
12
finaalipaikkaa

Olemme ryhmä iloisia tapahtuma­markkinoinnin ammattilaisia

TAPAHTUMA EI OLE VAIN KOHTAAMISTEN AREENA, VAAN PARHAIMMILLAAN SE MAHDOLLISTAA SYVÄLLISEMMÄN YHTEYDEN BRÄNDIEN JA OSALLISTUJIEN VÄLILLE. JOKAISEN TAPAHTUMAN TULISI OLLA MERKITYKSELLINEN KOKEMUS, JOKA LISÄÄ ONNELLISUUTTA JA TUO NOSTETTA ASIAKKAAN LIIKETOIMINTAAN.

Tämä on ollut Sisters Inc.in filosofia siitä lähtien kun avasimme ovemme 20 vuotta sitten. Me uskomme, että ihmisiin panostaminen on avain menestykseen, ja todellinen menestys syntyy onnellisista ihmisistä. Onnellisuus toimii voimanlähteenä ja tekee ihmisistä motivoituneempia, luovempia, sitoutuneempia ja tuottavampia. Siksi missiomme on selkeä: nostaa ihmiset arjen yläpuolelle.

Kutsumme itseämme Happiness designereiksi, sillä lisäämme onnellisuutta kohtaamisten avulla – edistämällä ihmissuhteita ja vuorovaikutusta, yhdistämällä ihmisiä ja tuomalla yksilöitä yhteen yhteisten kokemusten äärelle.

Me mahdollistamme irtioton arjesta, rakennamme merkitystä, syvennämme tyytyväisyyttä, kasvatamme sitoutuneisuutta ja vahvistamme liiketoimintasuhteita ja -kasvua tapahtumallisten ratkaisujen kautta.

Miten voimme olla avuksi?

Me / asiantuntijat
Osnat Mangs
Osnat Mangs

Creative Account Director, Founding Partner

Dana Pikkarainen
Dana Pikkarainen

Creative Account Director, Founding Partner

Saara Alanko
Saara Alanko

Talent Development

Mervi Sademies-Enbom
Mervi Sademies-Enbom

Head of Marketing

Juho Wickström
Juho Wickström

Account Director

Kalle Grönroos
Kalle Grönroos

Sales Director

Henrietta Åström
Henrietta Åström

Executive Producer

Anne Lahtinen
Anne Lahtinen

Executive Producer

Riina Hohti
Riina Hohti

Producer

Lina Hurmerinta
Lina Hurmerinta

Art Director

Johanna Lukic
Johanna Lukic

Planner

Lilli Härkönen
Lilli Härkönen

Producer

Benjamin Koivuniemi
Benjamin Koivuniemi

Jr. Producer

Antti Lehto
Antti Lehto

Account & Operations Director

Me / tarina

Matkamme tähän päivään

Sisters Inc. on syntynyt intohimosta ihmisten kohtaamisiin. Vuonna 2004 luovat yrittäjät Dana Pikkarainen ja Osnat Mangs yhdistivät voimansa ja perustivat yritystapahtumiin keskittyvän perheyrityksen. Jo alusta asti yrityksen visiossa korostui ihmisten merkitys ja yhteistyön voima, mikä ilmenee myös nimestä – Sisters Inc.

Tänä päivänä toimintaamme ohjaa jatkuva kiinnostus uuden oppimiseen, selkeät prosessit ja tekemisen ilo. Nämä periaatteet kumpuavat arvoistamme ja ovat avainasemassa varmistaaksemme ylivertaisen asiakas- sekä työntekijäkokemuksen. Sisters Inc. kasvaa voimakkaasti ja tähtäämme odotusten ylittämiseen niin asiakkaidemme, henkilöstömme kuin yrityksemmekin puolesta.

LET'S GET ELEVATED!

YHDESSÄ SYNTYY
PAREMPAA

Sisters Inc.on osa Sisters Groupia, johon kuuluu myös brändikumppanuustoimisto Mätch Inc. Olemme Suomalaisessa omistuksessa ja takanamme on konsernin tuki, josta saamme lisää kilpailukykyä toimintoihimme. Sisters Inc. ja Mätch Inc. toimivat yhden katon alla ja yhdistämme osaamistamme aina tarpeiden mukaan. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset elämykselliseen markkinointiin – aina parasta asiantuntijapalvelua, kokonaisvaltaisesti tavoitteellista, vaikuttavaa ja tuloksellista markkinointia.
Houkutteleeko vetovoimainen brändikumppanuus?
Me / arvot

SISTERS INC.
TAPAHTUMA-
TOIMISTON ARVOT

Yhdessä määritellyt arvomme luovat vahvan perustan toiminnalle ja ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme. Teemme yhdessä, ilon kautta, välittäen ja uteliaasti oppien.

TEEMME YHDESSÄ

Yhdessä syntyy parempaa

ILON KAUTTA

Ilo on asenne

VÄLITTÄEN

Vastuun arvoisesti

UTELIAASTI OPPIEN

Luovuus ja into läsnä
Me / vastuullisuus

TEHDÄÄN YHDESSÄ
PAREMPI HUOMINEN

Kestävä tulevaisuus syntyy vastuullisilla valinnoilla ja teoilla. Me Sistersillä olemme sitoutuneita rakentamaan parempaa huomista, yhdessä.

Sisters Inc. on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan. Olemme määritelleet toimintamme vastuullisuuden koskevaksi suunnittelutyön lisäksi tuottamiamme tapahtumia sekä koko alihankintaketjua. Säännöllisellä alihankkijakumppaneiden auditoinnilla varmistamme edellyttämiemme toimintatapojen noudattamisen.

Pyrimme työssämme aktiivisesti vaikuttamaan tapahtumatuotannon ympäristö- ja ilmastovaikutusten vähentämiseen ja tähtäämme kauttaaltaan kestävämpään kulutukseen. Mittaamme tuotannon hiilijalanjälkeä ja tuemme hiilikompensaatiota yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tutustu vastuullisuusperiaatteisiimme.

VAALIMME TOIMINNASSAMME KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA: YHDENVERTAISUUTTA, ILOA JA HYVÄÄ OLOA, TERVEYTTÄ, OSAAMISTA, IHMISTEN VÄLISIÄ SUHTEITA, PUHTAAMPAA YMPÄRISTÖÄ, KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ JA LIIKETOIMINTAA. SITÄ, ETTÄ JOKAINEN SUOMALAINEN VOISI ELÄÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ MAAPALLOLLA.

JOKAINEN TAPAHTUMAMME TEKEE HYVÄÄ

Välittäminen on yksi arvoistamme ja haluamme toimia sen mukaisesti. Kierrätämme hyvää ja teemme vastuullisia tekoja. Olemme valinneet yhteistyötahoja, jotka koemme meitä puhutteleviksi. Tapahtumatoimistona tarjoamme myös asiakkaillemme erilaisia mahdollisuuksia osallistua hyvän tekemiseen.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE