Ajankohtaista

10 keinoa mokata tapahtuma

Blogikuva

Tapahtuma voi tehdä lähtemättömän vaikutuksen sekä sinuun että kohderyhmääsi – mutta millaisen vaikutuksen?

Listasimme 10 varoittavaa esimerkkiä, joita onnistunutta tapahtumaa tavoittelevan kannattaa välttää.

Tapahtuman suunnittelu myöhään

1. Aloita tapahtuman suunnittelu mahdollisimman myöhään, jotta voit kokea suurta ahdistusta ja stressiä tapahtumaa edeltävinä viikkoina.

2. Unohda tapahtuman syyt ja tavoitteet. Riittäähän se, että juhlissa on hauskaa!

3. Aseta tapahtumalle hyvin tarkka budjetti, ja kun loppusuoralla iskee paniikki, hyväksy kaikki ylitykset.

4. Oleta, että jokainen henkilökunnastasi ja asiakkaistasi ilmoittautuu tapahtumaan. He ovat odottaneet tätä nimenomaista kutsua ja ovat näin ollen kiitollisia ja onnellisia saadessaan saapua paikalle.

5. Yritä välittää tapahtumassasi mahdollisimman monta viestiä. Näin luot luo vain mielenkiintoisen ja värikkään ”viestien sinfonian”, josta jokainen vieraasi on varmasti perillä.

6. Oleta, että vieraasi pärjäävät keskenään ja keskity hauskanpitoon ihmisten kanssa, jotka tunnet jo entuudestaan. Tulee niitä oivallisia myyntitilanteita muitakin!

7. Suunnittele tapahtuma oman mielesi mukaan. Valitse viihde ja tarjoilut, joista nimenomaan itse pidät – ei sillä ole hirveästi väliä, mitä muut ovat mieltä!

8. Älä epäröi esitellä pidennettyä vuosikatsausta tai yritysesittelyä – tämä on juuri se ilta, jossa sadan kalvon Power Point -esitys toimii. Näin varmistat, että kaikki viihtyvät!

9. Älä mittaa tapahtumasi tulosta. Sinulla on varmasti hyvä intuitio, joten osaat kyllä erottaa hyvän tapahtuman huonosta.

10. Tee kaikki itse – ideointi, valmistelut, yhteydenotot, budjetointi, logistiikka, viihde, tarjoilut… Jos haluat saada jotain aikaiseksi, on parasta tehdä se itse, koska eihän sinulla ole mitään muutakaan tekemistä.

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE