Ajankohtaista

Esittelyt jatkuvat, ja vuorossa tällä kertaa Sistersin Lina Hurmerinta. Lina on meidän Art Director, joka muuttaa ajatukset ja ideat konkreettisiksi visuaaleiksi. Tämä graafista suunnittelua ja kuvat…

[ad_1]

Esittelyt jatkuvat, ja vuorossa tällä kertaa Sistersin Lina Hurmerinta.

Lina on meidän Art Director, joka muuttaa ajatukset ja ideat konkreettisiksi visuaaleiksi. Tämä graafista suunnittelua ja kuvataidetta opiskellut markkinointialan rautainen ammattilainen kiinnostui tapahtuma-alasta ja siirtyi näin Sistersin riveihin. Vaikka Lina onkin yksi uusimmista jäsenistä remmissä, hän on kuin olisi ollut sistersiläinen aina: sopii joukkoon kuin piste i:n päälle ja brändäys yrityksen vuosijuhlaan.

Lina tuottaa materiaalit tapahtumiin aina menukorttien ja kutsujen visuaalisista toteutuksista koko tapahtuman kattavaan konseptiin ja mitä vain siltä väliltä. Hän on oiva lisä myös suunittelupuolella luovine ideoineen ja perustelluin mielipiteineen. Työ on monivaiheista ja täten myös monipuolista, eikä lapsuuden unelma-ammatissaan Linalla ole mainita selkeää lemppariasiaa työnkuvassaan: kaikki pienestä näpertelystä lähtien on parasta – varsinkin niin pitkään, kun Microsoftin ohjelmia ei tarvitse käyttää, lisätään naurahten. Työnsä tulosten näkeminen toki saa Linan erityisen hyvälle fiilikselle.

Hyvälle fiilikselle saavat myös työkaverit – naurun määrä toimistolla sekä alan ammattilaisten kanssa työskentely ovat Linan lemppariasioita Sistersillä. Vapaa-ajan lemppareihin taasen kuuluu leffa- ja sarjafriikkeilyn lisäksi rappustreenailu sekä japanilaiset viskit.

Random fakta itsestäsi:
”Mä olen allerginen puudutusaineelle – eikös tää ole riittävän random?”

Lempparilause:
” ’Vad är det här för skit?’ Tää toistuu mun suusta usein esimerkiksi just niitä Microsoftin ohjelmia käyttäessä!”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Girl power.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Järjestelmällisyys, silloin on jo puolet hommasta tehty.”

Paras tapahtumamuisto:
”Aina kun näkee, että suunnitellut visut sopivat täydellisesti tapahtumaan ja sen tilaan ja asiakkaalta mahtava palaute: Te olette kyllä super[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi