Ajankohtaista

Sistersin rivit ovat laajentuneet uudella kansainvälisellä osaajalla. Toivotamme tervetulleeksi Thomas Wheildonin , joka rohkeasti vaihtoi aurinkolasit ja uimashortsit villapipoon ja untuvatakkiin saa…

[ad_1]
Sistersin rivit ovat laajentuneet uudella kansainvälisellä osaajalla. Toivotamme tervetulleeksi Thomas Wheildonin , joka rohkeasti vaihtoi aurinkolasit ja uimashortsit villapipoon ja untuvatakkiin saapuessaan Dubaista Helsinkiin .

Thomas on viettänyt viimeiset yhdeksän vuotta Dubaissa erilaisten tapahtumien parissa vastaten mm. maailman huippukokouksista ja gaalaillallisista aina kansainvälisiin musiikkikonsertteihin. Hän on työskennellyt esimerkiksi Rolexin, Samsungin, Ed Sheeranin, Katy Perryn sekä Jay Z:n kanssa. Vapaa-ajallaan hän juoksee maratoneja ympäri maailmaa sekä seuraa Derby Country Football Clubin otteluita.

Sistersillä Thomas työskentelee Production & Account Managerina tuoden taloon huippuluokan osaamista, sekä tietysti haastaa toimiston porukkaa nokkelalla brittihuumorilla. Warmly welcome Thomas! ✨

#sistersiläiset #uusiaosaajia #tapahtumamarkkinointi #tapahtumatoimisto


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi