Ajankohtaista

Saammeko esitellä meidän uudet tapahtuma-alan ammattilaiset Anu (vas.) ja Susanna (oik.)! Pian kuukausi tulee täyteen kun tämä tehokaksikko aloitti työt Sistersillä. Mutta keitä nämä naiset oikein o…

[ad_1]
Saammeko esitellä meidän uudet tapahtuma-alan ammattilaiset Anu (vas.) ja Susanna (oik.)!

Pian kuukausi tulee täyteen kun tämä tehokaksikko aloitti työt Sistersillä. Mutta keitä nämä naiset oikein ovat? ✨

Anu Haapamäki, Event Design Manager, astui tuottajaremmiin vuosien kokemuksella yritystapahtumien järjestämisestä ja messukokonaisuuksien tuottamisesta. Hän luotsaa asiakkaat vaikka läpi harmaan kiven, koska ”if there’s a will, there’s a way.”

Susanna Jokinen, Executive Design Manager, puolestaan saapui tapahtumatoimistosta Genevestä, mistä käsin hän on pyörittänyt tapahtumia ympäri maailmaa viimeiset kahdeksan vuotta. Näin ollen, Susanna ei pienestä hätkähdä, eikä kieli mene solmuun monikansallisissakaan projekteissa. Trés bien!

‍♀️ Sistersiläiset koostuvat ammattilaisista ja yhdessä meillä on vastaus myös erittäin vaativiin ja isoihin tapahtumatuotantoihin. Kysymys kuuluukin, miten voimme olla avuksi?

#sistersiläiset #tapahtumamarkkinointi #tapahtumatoimisto


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi