Ajankohtaista

Raikas merellinen tuulahdus Sistersin kesäpäiviltä! Kuten kuvasta näkyy, meillä on ollut ilo viettää yhdessä aikaa mahtavan aktiviteetin eli purjehduksen parissa. Moni tarttuikin rohkeasti ruoriin e…

[ad_1]
Raikas merellinen tuulahdus Sistersin kesäpäiviltä!

Kuten kuvasta näkyy, meillä on ollut ilo viettää yhdessä aikaa mahtavan aktiviteetin eli purjehduksen parissa. Moni tarttuikin rohkeasti ruoriin ensimmäistä kertaa ja hyvin kävi… Päästiin vauhdikkaasti kivaan kohdesatamaan jatkamaan yhdessäoloa saunan, paljun ja hyvän ruuan merkeissä.

Tässä kiteytyy, mitä hyvä tiimityö on – ohjaamista, köysien vetämistä ja vuoroin vapauttamista, seilaten yhdessä kohti maalia. Sistersillä yrityskulttuurin vaaliminen rakentuu paitsi tietysti yhteisen tarkoituksen ja tulevaisuuden pohjalle, myös paljon yhteisen ajan viettämiselle.

#sistersiläiset #kesäpäivät #tiimityö #yrityskulttuuri #purjehdus #tapahtumamarkkinointi #kokemuksellinenmarkkinointi #hyvämieli


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi