Ajankohtaista

Jälleen uusi jakso ulkona! Sisters Talkin toisessa jaksossa keskustellaan kohtaamisista ja niiden vaikutuksesta menestykseen. Vieraanamme on kansan rakastama esiintymisen konkari, lauluntekijä, artis…

[ad_1]
Jälleen uusi jakso ulkona! Sisters Talkin toisessa jaksossa keskustellaan kohtaamisista ja niiden vaikutuksesta menestykseen.

Vieraanamme on kansan rakastama esiintymisen konkari, lauluntekijä, artisti ja tv-persoona Mikko Kuustonen @kuustonenmikko , joka on tehnyt monipuolisen ja pitkän uran. Menestys on ei ole tullut hänelle sattumalta, vaikka yllättäviä käänteitä ja pieniä onnenkantamoisia on riittänyt. ”Intohimo on elämää ajava moottori. Jos oma intohimo alkaa hiipumaan, voi tilata taksin krematoriolle”, Kuustonen nauraa.

Mutta mikä on Kuustosen intohimo ja mistä se kumpuaa? Entä mistä löytyy innostus toteuttaa itseään ja luoda jatkuvasti uutta?

Kuuntele ja inspiroidu, miten kolmikko ruotii ja reflektoi menestystä yhdessä Kuustosen uran kautta.

Podcastin löydät sivuiltamme videon kera, sekä Spotifysta ääniraitana.

#podcast #yrityspodcast #podi #sisterstalk #intohimonriivaamat


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi