Ajankohtaista

Sistersin rivit on laajentuneet uudella ammattilaisella! Esittelyssä tänään Vastaava tuottajamme Anne Lahtinen, jonka jämäkkä ote asioista hersyvän naurun kera sävähdyttää niin kollegat kuin asiakka…

[ad_1]
Sistersin rivit on laajentuneet uudella ammattilaisella!

Esittelyssä tänään Vastaava tuottajamme Anne Lahtinen, jonka jämäkkä ote asioista hersyvän naurun kera sävähdyttää niin kollegat kuin asiakkaammekin. ☺️

Annella tulee monet vastaukset kuin apteekin hyllyltä, sillä takana on lähes 20 vuotta tapahtuma-alalla erilaisten tehtävien parissa, myös ulkomailla. Hän on suunnitellut ja tuottanut eri tapahtumamalleja, toiminut tiiminvetäjänä ja seurannut tarkasti tapahtumateknologian ja -palveluiden kehitystä erityisesti koronan aikana. Tällä hetkellä hän nauttii tapahtumien monimuotoisuudesta, jossa on yhdistetty onnistuneesti nämä kaikki ja sitoutettu osallistujat mielenkiintoisin ja aktivoivin keinoin niin livenä kuin eri alustoilla.

Parasta alassa hänen mielestään on kohtaamiset ja elämykset, sekä tietysti onnistuneet tapahtumapolut niin osallistujan kuin järjestävän organisaation näkökulmasta.

Vapaa-ajalla Anne tunnustautuu elämästä nautiskelijaksi. Hän pitää matkailusta, mutta erityisesti musiikilla ja laululla on suuri rooli, joka johdattaa aina esiintymislavoille saakka. Voidaan siis todeta, että Sistersiläisten karaokeriennoissa on rima noussut sitten viimekerran… help!

Sistersillä Anne työskentelee Vastaavana tuottajana ja tiiminvetäjänä. Tervetuloa taloon!

#vastaavatuottaja #tuottaja #tapahtumatuotanto #tapahtumamarkkinointi #sistersiläiset #uusiaosaajia


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi