Ajankohtaista

Ikoninen Stockmann juhlisti 160-vuotista historiaansa kutsuvierastilaisuudella. Toteutimme hymyn kasvoille nostavan juhlan 3000 hengelle Helsingin keskustan tavaratalossa. Keskiössä oli vieraiden yl…

[ad_1]
Ikoninen Stockmann juhlisti 160-vuotista historiaansa kutsuvierastilaisuudella. Toteutimme hymyn kasvoille nostavan juhlan 3000 hengelle Helsingin keskustan tavaratalossa.

Keskiössä oli vieraiden yllättäminen ja inspiroiminen sekä ikimuistoisten kohtaamisten luominen juhlavuoden teemaa tukevilla sisällöillä. Taidokkaita esityksiä ja elämyksellisiä kohtaamisia… Upea juhla muistutti yleisölle, miten Stockmann on ollut luomassa unohtumattomia hetkiä jo 160 vuoden ajan.

Olitko sinäkin paikalla juhlistamassa?

#kutsuvierastilaisuus #juhlatilaisuus #stockmann #asiakastilaisuus #tapahtumamarkkinointi #tapahtumatuotanto #sistersinc_events #kokemuksellinenmarkkinointi #tavaratalo


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi