Ajankohtaista

Ärräpäivät on R-Kioskin järjestämä suurtapahtuma, joka kokoaa vuosittain kauppiasyrittäjät ja kioskiesimiehet ympäri Suomea inspiroitumaan, kouluttautumaan sekä verkostoitumaan toistensa, huippubrändi…

[ad_1]
Ärräpäivät on R-Kioskin järjestämä suurtapahtuma, joka kokoaa vuosittain kauppiasyrittäjät ja kioskiesimiehet ympäri Suomea inspiroitumaan, kouluttautumaan sekä verkostoitumaan toistensa, huippubrändien ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Meillä oli ilo tuottaa tämä kaksipäiväinen tapahtuma Turun Logomoon.

Ärräpäivät on iso kokonaisuus, mikä muodostuu mm. avajaisista, eri alueiden omista aluekokouksista, seminaarista ja iltagaalasta jatkoineen. Lisäksi tapahtumaan sisältyy tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien messut, mihin toteutimme 38 uniikkia messuosastoa sekä erillisen Food Court -ruokatuotteiden maailman. Suunnittelimme ja rakensimme tapahtumakokonaisuuden niin fyysisesti, kuin digialustoillakin ja varmistimme, että jokainen osa-alue toimii sujuvasti, myös osallistujakokemuksen hallinta.

Tämän myötä toteammekin, että kyllä livetapahtumat ovat olleet tämän kevään suola ja pippuri! Upeita kohtaamisia, elämyksiä, erilaisia tapahtumamaailmoja ja konsepteja. Kiitos vielä luottamuksesta R-Kioskille tiimeineen.

#tapahtumat #tapahtumamarkkinointi #kokemuksellinenmarkkinointi #messut #tapahtumatuotanto #rkioski #ärräpäivät2022


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi