Ajankohtaista

Sistersin tiimi on kasvanut kevään aikana uusilla osaajilla! Saanemme esitellä tämän kolmen naisen tehotiimin, joita yhdistää palava halu tehdä vaikuttavia tapahtumia, rakentaa asiakkaan brändiä sekä …

[ad_1]
Sistersin tiimi on kasvanut kevään aikana uusilla osaajilla! Saanemme esitellä tämän kolmen naisen tehotiimin, joita yhdistää palava halu tehdä vaikuttavia tapahtumia, rakentaa asiakkaan brändiä sekä luoda unohtumattomia osallistujakokemuksia.

VASEN: Katri Rousu, Junior Event design manager
Katri on tuore BBA-tradenomi, joka työllistyi Sistersille tehdyn lopputyön myötä. Vaikka todistus on vielä painomusteen tuoksuinen, Katri on ehtinyt kerryttää työkokemusta Australiassa sekä tapahtuma-alalla Slushissa ja Nordic Business Forumissa tiiminvetäjänä. Sistersillä Katri toivoo pääsevänsä toteuttamaan visuaalisesti upeita tapahtumia, joissa luovuuden saa päästää valloilleen.

KESKI: Julia Suontama, Event design manager
Tällä kauppatieteiden maisterilla sykkii rinnassaan markkinoijan sydän! Julia syttyy työstä, jossa pääsee johtamaan projekteja, käyttämään luovuutta sekä ratkaisemaan ongelmia – tämä toikin naisen tapahtumien pariin. Erityisesti Julia odottaa työssään sitä, kuinka hän pääsee rakentamaan tapahtumamarkkinoinnin avulla brändiä. Fyi: Hihassaan hänellä on monta vinkkiä kestävän brändin luomiseksi.

OIKEA: Milla Brygger, Event design manager
Milla oli neljättä viikkoa Sistersillä töissä, kun hän sujuvasti luotsasi asiakastapahtuman ohjelmaa kiinaksi keinuvassa laivassa! Siihen ei moni pysty, mutta tämä nainen pystyy, sillä takana on vuosien opiskelu Shanghain kauppakorkeakoulussa. Opintojensa lisäksi Milla on työskennellyt markkinoinnissa viinin maahantuonnin parissa, sekä järjestänyt erilaisia messuja ja tapahtumia, mm. tanssin SM-kilpailuja. Milla nauttii juhlien ja tapahtumien järjestämisestä ja erityisesti Wau-elämysten luonnista. Hän toivookin pääsevänsä toteuttamaan asiakkaille tapahtumia, joista puhutaan vielä vuosienkin päästä.

#uusiaosaajia #tehotiimi #sistersiläiset #tuottaja #tapahtumatuottaja #tapahtumajärjestäjä


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi