Ajankohtaista

Vietimme harkkarimme Idan läksiäisiä tänään iloisissa merkeissä. Kuvaa ei ehditty kakunsyönnin lomassa ottamaan, mutta tässä Lounge nurkkauksessa hymyilee tuleva restonomi. Kun Ida haki meille harj…

[ad_1]
Vietimme harkkarimme Idan läksiäisiä tänään iloisissa merkeissä. Kuvaa ei ehditty kakunsyönnin lomassa ottamaan, mutta tässä Lounge nurkkauksessa hymyilee tuleva restonomi.

Kun Ida haki meille harjoitteluun, hänellä ei juurikaan ollut tapahtuma-alan kokemusta. Sistersillä hän kuitenkin hyppäsi saappaisiin rohkeasti ja ihan mielettömällä asenteella! Yksi hänen mieleenpainuvimmista tapahtumista liittyi teknologiajätin hybriditapahtumaan, missä Ida työsti kuin ”vanha tekijä” ikään osallistumistyökalun sisältöjä. Harjoitteluaikaan mahtui paljon kokemuksia eri tapahtumamalleista ja vähän myös vastuullisuusviestinnästäkin.

Kun kysyimme, mikä meillä on harjoittelussa parasta, saimme vastaukseksi, että ihmiset ja yhteishenki. Iso kiitos Ida yhteisestä viiden kuukauden matkasta kanssamme, ilo on ollut molemminpuolinen!

#sistersiläiset #sistersinc_events #työharjoittelu #työharjoittelussa #tapahtumamarkkinointi #tapahtumatoimisto


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi