Ajankohtaista

Miten yhdistää vahva brändi, eri teemoja, osallistava workshop ja viihteellisyys yllätyksellisellä tavalla? No vaikka näin! Deloitte Summit 2021 kokosi yrityksen työntekijät yhteen pohtimaan tulevai…

[ad_1]

Miten yhdistää vahva brändi, eri teemoja, osallistava workshop ja viihteellisyys yllätyksellisellä tavalla? No vaikka näin!

Deloitte Summit 2021 kokosi yrityksen työntekijät yhteen pohtimaan tulevaisuuden työelämän teemoja sekä juhlistamaan jälleennäkemistä pitkästä aikaa. Tapahtuma koostui kolmesta eri osuudesta: seminaarista, työpajasta sekä viihteellisestä osiosta.

Suunnittelimme tapahtumaan LAB -konseptin, joka yhdisti mielenkiintoisella tavalla käsiteltävät aiheet, digitaalisuuden ja tekemisen. Laadimme mm. digitaaliset työkalut ja workshopin, jotka viihteellisesti ja pelillistämisen kautta keräsivät tietoa tulevaisuuden työn tekemisestä.

#tapahtumamarkkinointi #tapahtumat #tapahtumatuotanto #workshop #deloittesummit #deloitte
[fb_vid id=”4979050198986066″]
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi