Ajankohtaista

Uusi vuosi ja uudet virtuaaliset kohtaamiset! Virtuaalinen tapahtuma on parhaimmillaan elämys: kokemuksellinen, dynaaminen, yleisöä aktivoiva sekä kaikki aistit huomioiva uniikki, TV-lähetyksen taso…

[ad_1]

Uusi vuosi ja uudet virtuaaliset kohtaamiset!

Virtuaalinen tapahtuma on parhaimmillaan elämys: kokemuksellinen, dynaaminen, yleisöä aktivoiva sekä kaikki aistit huomioiva uniikki, TV-lähetyksen tasoinen toteutus. ️ Sisällön merkitys korostuu koska kiinnostuksen synnyttäminen ja ylläpitäminen, tunteisiin vaikuttaminen sekä yleisön osallistaminen on dynaamisessa, suorassa lähetyksessä keskiössä. Ei siis riitä, että huolehtii tekniikasta ja puhuvista päistä tai täyttää ohjelman valmiiksi tuotetuilla videoinserteillä. Sisällöntuotantoon, käsikirjoitukseen, audiovisuaalisuuteen, esitysmuotoihin, ajoituksiin, rytmityksiin sekä esiintyjien ulosantiin tulee panostaa ja huolella suunnitella samalla tavoin kuin toteuttaisi teatteriproduktiota.

Palkkaisitko sinä TV-produktion toteuttajaksi konsulttitoimiston, IT-talon tai juhlatilatoimijan? Emme mekään! ☝️
Kiinnostuitko? Ole yhteyssä myynti@sisters.fi

Hyvää uutta, virtuaalisten tapahtumien vuotta 2021!

#sistersinc_events #virtualtouch #eventarchitects #virtuaalitapahtumat #tapahtumamarkkinointi
[fb_vid id=”239729267708979″]
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi