Ajankohtaista

“Mä en ikinä voisi tehdä töitä siskoni kanssa”!!! Tätä lausetta olemme Danan kanssa kuulleet satoja ellei tuhansia kertoja.Selkeästi ollaan aika erityisen asian äärellä kun perheyrittäminen nostaa …

[ad_1]
“Mä en ikinä voisi tehdä töitä siskoni kanssa”!!!

Tätä lausetta olemme Danan kanssa kuulleet satoja ellei tuhansia kertoja.☝️Selkeästi ollaan aika erityisen asian äärellä kun perheyrittäminen nostaa näinkin vahvoja tunteita ja reaktoita!

Mietitkö koskaan millaista olisi tehdä töitä oman siskon tai perheenjäsenen kanssa? Vai suhtaudutko kauhulla pelkkään ajatukseen? Voiko se oikeasti onnistua? Entä mitä hyötyä on kun työskentelee perheyrityksen kanssa?

No mepä Danan kanssa avataan näin joulun kunniaksi pandoran lippaamme ja kerromme. Emme tuttuun tapaamme jää tälläkään kertaa hiljaisiksi tykittäessämme näkemyksiämme yhteisestä matkastamme

Katso jakso ja tiedät mistä meidät on tehty!

https://sisters.fi/videot/perheyrittajyyden-salat-vieraina-osnat-mangs-ja-dana-pikkarainen

Hyvää joulua ja nautinnollisia katseluhetkiä ystävät ❤️

#sisterstalk #sistersinc_events #perheyritys #perheonparas #yrittäjyys #siskotyokaverina


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi