Ajankohtaista

Tänään jalkauduimme aurinkoiseen ulkostudioon Nuuksioon! Mikäpä olisikaan ollut mukavampi – tai sopivampi asetelma aloittaa Mehiläinen Työelämäpalveluiden yrityspäättäjien virtuaalinen Aamutapahtuma, …

[ad_1]

Tänään jalkauduimme aurinkoiseen ulkostudioon Nuuksioon! Mikäpä olisikaan ollut mukavampi – tai sopivampi asetelma aloittaa Mehiläinen Työelämäpalveluiden yrityspäättäjien virtuaalinen Aamutapahtuma, jonka teemana on työhyvinvointi ja sen vaaliminen. Luonnolla on eheyttävä ja stressiä laskeva vaikutus . Se toimii myös mahtavana lavasteena erilaisille tapahtumille, kun muuttuvat olosuhteet otetaan ajoissa huomioon. Luonnossa on voimaa, ja uskommekin, että tästä tapahtumasta osallistujille välittyi ruudun kautta paitsi paljon mielenkiintoista tietoa, myös seesteinen tunnelma. Onko sinulla tapahtuma mielessä? Suunnittelemme ja toteutamme konsepteja, jotka vaikuttavat aitoudellaan, hurmaavat visuaalisuudellaan ja jättävät pysyvän jäljen. Tehdään yhdessä juuri teidän näköisenne tapahtuma.
#työhyvinvointi #hyvinvointi #mehiläinen #sistersinc_events #tapahtumamarkkinointi #virtuaalitapahtuma #tapahtumat

Kuvassa voi olla 1 henkilö, seisova ja ulkoilu
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi