Ajankohtaista

Käynnistetään alkanut viikko työntekijäesittelyllä! Sistersiläisten rivit saivat täydennystä huhtikuussa, kun uusi Head of Marketing Mervi Sademies-Enbom astui remmiin. Brändäyksen ja markkinointivie…

[ad_1]

Käynnistetään alkanut viikko työntekijäesittelyllä! Sistersiläisten rivit saivat täydennystä huhtikuussa, kun uusi Head of Marketing Mervi Sademies-Enbom astui remmiin. Brändäyksen ja markkinointiviestinnän ammattilaisella on nyt takanaan pian kuusi viikkoa mielenkiintoisten työtehtävien parissa, sisältäen muun muassa upean Sister Studion lanseerauksen! Mervin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu Sisters Inc.in markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, lisäksi hän auttaa tapahtumien konseptisuunnittelussa sekä sparrailee Mätch Inc.in markkinoinnissa. Mervi inspiroituu erityisesti käyttäjäkokemuksen kehittämisestä ja elämyksellisyyden luomisesta. Hänen mottonsa kuuluukin; ”Jokainen kohtaamispiste on mahdollisuus vaikuttaa”. Miten sinä haluaisit vaikuttaa?
Anna tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisten auttaa – Me luomme rohkean liiton ihmisten ja brändien välille.

Lähikuvassa voi olla 1 henkilö
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi