Ajankohtaista

Talvi on vaihtunut kesään – on aika sanoa hyvästit ja kiittää myös toista harjoittelijaamme, Camillaa . Viisi kuukautta vierähti kuin siivillä ja tänä aikana Camista kuoriutui rautainen tapahtumatek…

[ad_1]
Talvi on vaihtunut kesään – on aika sanoa hyvästit ja kiittää myös toista harjoittelijaamme, Camillaa .

Viisi kuukautta vierähti kuin siivillä ja tänä aikana Camista kuoriutui rautainen tapahtumatekijä. Restonomiksi opiskeleva Camilla haki meille harjoitteluun, sillä hän halusi kokeilla, millaista tapahtuma-alalla on. Hän yllättyikin positiivisesti ja mieltyi erityisesti tapahtumatyöntekijän rooliin. Parhaimmiksi hetkiksi harjoittelussaan hän mainitseekin mielenkiintoiset tapahtumapäivät sekä yhteistyön mukavien kumppaniemme kanssa.

Tulevaisuudessa tämä nainen tähtää vielä uusien opiskelujen pariin. Moni asia kiinnostaa, mm. personal trainerina toimiminen, mutta työhakemus tapahtumatyöntekijäksi on viittä vaille lähetetty!

Kiitos Cami ajastasi meillä! Saimme myös hyviä oppeja, kuinka voimme kehittää omaa toimintaamme opiskelijoiden kanssa jatkossa.

Jos työharjoittelu tai työskentely Sistersillä kiinnostaa, nyt kannattaa kurkata syksyn 2022 paikat! Haussa mm. graafikkoharkka!

Linkki biossa!

Ps. Käy myös lukemassa blogistamme uusin artikkeli, jossa Riina, toinen kevään 2022 harjoittelijoistamme, kertoo harjoittelustaan.

#työharjoittelu #työharjoittelussa #työharjoittelupaikka #tapahtumatuottaja #sistersiläiset #restonomi[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi