Ajankohtaista

Pääsiäisviikkoa on vietetty toimistossamme monenlaisten tehtävien parissa, kuten tulevia tapahtumia valmistellessa, mainosmateriaaleja lähetellessä sekä myös suklaamunia etsiessä. Pian kuitenkin re…

[ad_1]
Pääsiäisviikkoa on vietetty toimistossamme monenlaisten tehtävien parissa, kuten tulevia tapahtumia valmistellessa, mainosmateriaaleja lähetellessä sekä myös suklaamunia etsiessä.

Pian kuitenkin rentoudutaan pyhien ajan herkkujen ja vaikkapa tuoreen Evento-lehden parissa. Nimittäin, Sistersin perustajakaksikko Osnat Mangs ja Dana Pikkarainen kertovat lehdessä, miltä #kokoustrendit näyttävät ja mikä on Sistersin kokousvisio!

Tämän myötä toivotammekin kaikille iloista pääsiäistä!

#tapahtumamarkkinointi #tapahtumatrendit #eventolehti #kokemuksellinenmarkkinointitoimisto #sistersinc_events #sistersiläiset #työkulttuuri #pääsiäismunajahti


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi