Ajankohtaista

Väriä ja iloista mieltä suorana etäkatsomoihin! Kun Sistersille osoitetussa briefissä kerrotaan, että virtuaalitapahtuman tulee olla energinen, inspiroiva, yllättävä, mielenkiintoinen ja sen ydinaj…

[ad_1]
Väriä ja iloista mieltä suorana etäkatsomoihin!

Kun Sistersille osoitetussa briefissä kerrotaan, että virtuaalitapahtuman tulee olla energinen, inspiroiva, yllättävä, mielenkiintoinen ja sen ydinajatuksena on yhdessä tekeminen, niin tältä se voi näyttää!

Asiakkaallemme #academicworkfinland toteutettu Kick off-tapahtuma keräsi koko henkilökunnan ruutujen ääreen nauttimaan ykkösluokan viihteestä ja vuorovaikutteisesta sisällöstä. Nautinto ei suinkaan jäänyt pelkästään audiovisuaaliseksi, vaan etäkatsomoihin oli ennakkoon lähetetty isot boxit herkkuja!
Aware-tapahtuma tarjosi inspiraatiota sekä ruokki yhteistyötä ja innovatiivisuutta. Selvää on, että AW:läiset loivat uusia muistoja, yhdessä. ☺️

Jos mietit, miten tapahtumasi voisi toimia virtuaalisena tai hybridinä, me tapahtuma-arkkitehdit olemme apunasi. Tehdään teillekin teidän näköinen tapahtuma, joka puhuttelee.

#virtuaalitapahtuma #kickoff2021 #tapahtumamarkkinointi #osallistaminen #henkilöstötapahtu


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi