Ajankohtaista

Työntekijäesittelymme kääntyvät loppusuoralle! Elokuussa 2019 kerroimme uusista rekrytoinneistamme, Juhosta ja Aleksista. On aika tutustua heihin lähemmin! Esittelyssä ensin Sistersin Event Design M…

[ad_1]

Työntekijäesittelymme kääntyvät loppusuoralle! Elokuussa 2019 kerroimme uusista rekrytoinneistamme, Juhosta ja Aleksista.

On aika tutustua heihin lähemmin!

Esittelyssä ensin Sistersin Event Design Manager Juho Wickström.

Samoihin aikoihin Aleksin kanssa aloittanut alan ammattilainen tuli yritysmaailmasta, jonne päätyi perinteisesti ”monen mutkan kautta” kauppakorkeakoulun sijaan. Yritysmaailmassa toimittiin 12 vuotta kuluttajapuolella, työskennellen muun muassa tapahtumien ja markkinoinnin erikoisratkaisujen parissa.

Tapahtumamaailma ei siis ole uusi aluevaltaus, mutta yrittäjävuosina Juholle heräsi halu päästä toteuttamaan suurempia tapahtumia ja kasvaa ammatillisesti. Näinpä hän päätyi loppukesästä Sistersin riveihin.

Työn alla tällä hetkellä Juholla on messuosaston suunnittelua ja pari seminaari- ja pikkujoulutapahtumaa toteutettavana, sekä sitä yleistä asioiden järjestelyä, tarkistusta ja sopimista – ”you name it!” hän kiteyttää. Kaikenlaista puuhailtavaa siis.

Ammattitaitoisen porukan lisäksi uusissa ympyröissä tekemisen tekee entistä mielekkäämmäksi myös mielenkiintoiset yhteistyökumppanit, joiden kanssa on mieluista työskennellä.

Maanantaitkaan eivät koskaan ole tyypillisiä maanantaita, kun ne aloitetaan yhteisellä aamupalalla kattojen yllä.
Työpäivien ulkopuolellekin riittää puuhailua: crossfitiin hurahtaneella Juholla on aina jokin projekti päällä – viimeisin näistä lapsille juuri valmistunut mansardikattoinen leikkimökki.

Random fakta itsestäsi:
”Mulla on hemmetisti sarjakuvia.”

Lempparilause
”Älä hätäile – pätee moneen asiaan niin työssä kuin vapaalla.”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Hahaa, ’girl power’ ei enää! Vastaan tinkimätön asenne.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Tämä on kutsumushommaa, pitää olla palava halu ja ratkaisukeskeinen asenne!”

Paras tapahtumamuisto:
”iPhone 6 -lanseeraus oli ehkä yksi mieleenpainuvimmista. Case, josta joskus unelmoi ja vielä paremman siitä teki se, että oli kilpailutuksen voitto.”


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi