Ajankohtaista

Tänään kilistimme harkkarimme Roopen viimeisen päivän kunniaksi . Ihan hassua, miten viisi kuukautta hujahtikin ihan hetkessä! Vasta äskenhän oli tammikuu.. Sistersillä on tapana istua yhdessä alas ja…

[ad_1]

Tänään kilistimme harkkarimme Roopen viimeisen päivän kunniaksi . Ihan hassua, miten viisi kuukautta hujahtikin ihan hetkessä! Vasta äskenhän oli tammikuu.. Sistersillä on tapana istua yhdessä alas ja keskustella menneestä ja tulevasta . Eli siis roustasimme hetken restonomiksi valmistuvaa miestä koko porukan ja herkkujen voimin. Saimme Roopesta irti seuraavat asiat: Harjoittelun TOP 3:
1. Itse tapahtumat
2. Mahtava porukka
3. Lounarit.. Ei vaan, hetken mietittyään hän mainitsi ammattilaisilta oppimisen. Tulevaisuudessa Roope tähtää TV- ja elokuvatuotantojen pariin . Mukaansa uusiin koitoksiin hän valjastaa meidän asenteen ”intohimoinen suhtautuminen vie pitkälle!” No niinhän se vie! Iso kiitos Roope ajastasi meillä ja tsemppiä tulevaan!

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja sisätila
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi