Ajankohtaista

Tämän vuotisen Kauppalehti Option gaalan tavoitteena oli juhlistaa rohkeaa erilaisuutta. Menestyminen ei synny himmailusta ja varmistelusta vaan jatkuvasta muutoksesta, eteenpäin menemisestä, rohkeist…

[ad_1]

Tämän vuotisen Kauppalehti Option gaalan tavoitteena oli juhlistaa rohkeaa erilaisuutta. Menestyminen ei synny himmailusta ja varmistelusta vaan jatkuvasta muutoksesta, eteenpäin menemisestä, rohkeista valinnoista, erilaisuudesta ja näkemyksellisestä johtamisesta!

”Rohkeasti erilainen” on myös Sisters Inc.in filosofia ja olemassaolon tarkoitus. Tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme innovatiivisia, puhuttelevia, visuaalisesti sävähdyttäviä, kokemuksellisesti vaikuttavia kohtaamisia ainutlaatuisella kädenjäljellämme piirtäen.

Rohkeus ja erilaisuus totisesti näkyi myös tämän vuotisen gaalan ideoissa ja toteutuksessa, joita on kehuttu kovaa ja kilpaa.

Kiitos Kauppalehti Optio❤️

Ohessa linkki Kauppalehden tekemään artikkelipakettiin tapahtuman tiimoilta:

www.kauppalehti.fi/teemat/kauppalehti-option-gaala

#optiongaala #optiongaala2019 #kauppalehtioptio #rohkeastierilainen #rohkeus #innovatiivisuus #eventarchitects #sistersinc_events

#eventdesign #eventmarketing

[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi