Ajankohtaista

Suomen suvi – uhka vai mahdollisuus?

Suomen kesä voi joskus yllättää

Suomen kesä on kaunis – ja vitsin mukaan myös vähäluminen. Uskaltaako kesätapahtumat viedä ulos sään armoille?

Kesäkuukausina tapahtumat tekee mieli järjestää ulkona, mutta entä jos sää tekee tepposet ja taivaalta vihmoo vettä? Olisiko vain viisainta pelata varman päälle ja pysytellä sisätiloissa?

Älä anna uhkakuvien latistaa suunnitelmaasi täydellisestä ulkotapahtumasta. Unelmoi kauniista kesäpäivästä ja vie tilaisuutesi rohkeasti sinisen taivaan alle. Oikeanlaisella varasuunnitelmalla varmistat täydellisen elämyksen kaikissa sääolosuhteissa.

Entäs jos sataa?

Jos säätiedotus näyttää sadetta, pystytä pihamaalle tarvettasi vastaava juhlateltta. Oikeanlaisella somistuksella siitä tulee käden käänteessä tapahtuman viihtyisä sydän, jossa vieraat voivat nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja sateen tunnelmallisesta ropinasta. Teltassa tunnelma tiivistyy – ja sää jos mikä on suomalaisten keskustelunavausaihe numero yksi!

Varaa tapahtumavieraille giveaway-lahjoiksi myös logollasi varustettuja sateenvarjoja, joilla he suojaavat itsensä siirtymien aikana ja kotimatkalla. Laadukas sateenvarjo on mieluinen lahja ja näkyy katukuvassa pitkään.

Entäs jos viluttaa?

Pilvinen päivä tai pohjoistuuli voi panna kesämekkoihin ja kevyisiin puvuntakkeihin sonnustautuneet tapahtumavieraat värjöttelemään. Kumoa viileyden kangistava vaikutus tarjoamalla vieraille esimerkiksi vilttejä, tuulenpitäviä takkeja ja lämmintä juotavaa.

Älä unohda myöskään infrapunalamppuja – niiden alla viileämpikin kesäpäivä muuttuu hetkessä lämpöiseksi.

Entäs jos paahtaa?

Aurinkoinen kesäpäivä tarjoaa tapahtumalle täydelliset puitteet, mutta joskus liikakin on liikaa. Muistivatko tapahtumavieraat suojautua paahtavalta auringolta?

Huolehdi, että vieraillasi on mahdollisuus viettää aikaa myös varjossa ja jaa heille pieniä aurinkorasvapulloja, joista he voivat lisätä suojaa tarpeen mukaan.

Etenkin veneiltäessä myös silmien suojaaminen on tärkeää. Mitäpä jos vieraita odottaisivat laivan kannella paitsi tervetuliaisjuomat, myös uudet aurinkolasit?

Kerro oikeanlaisesta varustuksesta!

Me kaikki olemme kuulleet säänmukaisesta pukeutumisesta – ja toisaalta myös kutsuihin liitettävästä pukukoodista. Kerro myös ulkotapahtumaan saapuville vieraillesi, millä tavalla pukeutuneina he saavat tilaisuudesta kaiken irti.

Suomalaiset eivät onneksi ole sokerista. Olemme tottuneet monenlaisiin säätiloihin, ja useimmiten säätä tärkeämpää on itse tapahtuma, sen sisältö ja siellä vietetty aika. Kauempaa tuleville vieraille Suomen sää on sen sijaan silkkaa eksotiikkaa kaikissa muodoissaan.

Todennäköisesti kesätapahtumaasi hellii aurinko, mutta mikäli kohdalle osuu rajuilma, saattavat vieraiden odotukset silti ylittyä. Joskus unohtumattomimmat tapahtumaelämykset syntyvät nimenomaan odottamattomista tilanteista – ja siitä, miten ne hyvin ammattilainen ne ratkaisee.

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE