Ajankohtaista

Seuraavaksi työntekijäesittelyssä vuorossa tuottajien rivissä vaikuttava Pepita Tamminen. Pepita on positiivinen ja supertehokas sistersiläinen, jolla oli selkeä visio hänen opiskellessaan kulttuurit…

[ad_1]

Seuraavaksi työntekijäesittelyssä vuorossa tuottajien rivissä vaikuttava Pepita Tamminen.

Pepita on positiivinen ja supertehokas sistersiläinen, jolla oli selkeä visio hänen opiskellessaan kulttuurituotantoa: hän halusi erikoistua yritystapahtumiin. Jalkansa hän laittoi Sistersin oven väliin harjoittelunsa aikana, ja siitä se sitten lähti: keikkahommien kautta hän päätyi Sistersin täyspäiväiseksi tuottajaksi.

Kuten esittelyjen myötä on varmasti käynytkin selväksi, ei ala tunne käsitettä ”perus työviikko”.
Pepitan työpäivät rakentuvat yhteisistä palavereista, kustannuslaskelmien luonnista ja
päivittämisestä, asiakkaiden kanssa kommunikoinnista ja monesta muusta, välillä erikoisemmastakin asiasta – kuten vaikka robottien rakentamisesta. Juurikin työn monimuotoisuus onkin Pepitan mieleen.

Suosikkitilanteita ovat hetket, kun saa nähdä työnsä tulokset ja kuulla asiakkaan onnelliset sanat. Myös uuden luominen on palkitsevaa. Samaan hengenvetoon Pepita kuitenkin lisää, että luovuuden valloilleen pääseminen voi joskus olla myös työn takana – termi ”luomisen tuska” on varmasti kaikilla tapahtuma-alalla vaikuttaville tullut joskus vastaan. Luomiseen liittyen työpaikan yksi suosikkiasioista on kaikkien pääsy vaikuttamaan ja kehittämään ideoita halutessaan.

Työn ulkopuolisista mieltymyksistä kysyttäessä vastauksiksi saadaan kaikenlainen urheilu, elokuvat ja musiikki, mutta varsinainen innostus nousee kasvoille, kun mainitaan ruoka – siitä Pepita puhuu yhtä intohimoisesti kuin uudesta ideasta tapahtumakonseptiin.

Random fakta itsestäsi:
”Rakastan viherkasveja!”

Lempparilause:
” Mikä ei tapa, se vahvistaa”
Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sistersiläisiä?
”Hulluus on varmaan sanottu jo? Sitten positiivisuus.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
Pepita laukoi näitä kuin tykin suusta. Mainittua tuli muun muassa ”kylmähermoisuus ja stressinhallintakyky. Täytyy myös olla tekijätyyppi, asioiden vatvominen ei edistä mitään.”

Paras tapahtumamuisto:
”Yleisesti katsottuna tapahtumassa eteen tuleva, salaman nopeaa ratkaisua vaativa tilanne, jonka hoitaa luovasti niin, ettei kukaan edes huomaa – siitä tulee tosi onnistunut fiilis.”


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi