Ajankohtaista

Rutiinit hyvässä ja pahassa

Pidetään pikkujoulut siksi, kun se kuuluu asiaan. Vedetään vuosijuhlat samalla kaavalla ja rutiinilla kuin 10 vuotta sittenkin. Työnnetään tonnettain rahaa tapahtumiin, joiden tuloksista ei ole tietoa. Kuulostaako tutulta? Sitten on aika muuttaa toimintaa ja alkaa miettiä tapahtuman tavoitteita ja potentiaalia.

Rutiinit ovat tärkeitä, ne selkeyttävät asioita, saavat asiat toimimaan kuin rasvattuna, pitävät meidät aikataulussa, tuovat turvallisuutta, näin on aina tehty ja toiminut on! Rutiineihin on helppoa ja ennen kaikkea turvallista tukeutua. Tiettyihin tapoihin toimia on kuitenkin päädytty joskus jonkun pohdinnan pohjalta. Jääpähän aikaa muuhun tärkeämpään tekemiseen. Rutiinit toimivat, mutta saataisiinko esimerkiksi tapahtumista vielä enemmän irti aika-ajoin ajatuksia ja rutiineja ravistamalla, tuomalla jotain pientä lisäarvoa tapahtumaan kuin tapahtumaan ja joihinkin rutkasti enemmän? Potentiaalia on!

Maailma muuttuu Eskoseni
Maailma muuttuu Eskoseni

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi