Ajankohtaista

Opinnäytetyöllä avataan ovia! ‍ Sen todisti juuri Topias Myllynen, uusi Junior Event Design Managerimme, jonka reipas asenne teki meihin ison vaikutuksen! Nimittäin, tämä nuori herrasmies ott…

[ad_1]
Opinnäytetyöllä avataan ovia! ‍

Sen todisti juuri Topias Myllynen, uusi Junior Event Design Managerimme, jonka reipas asenne teki meihin ison vaikutuksen!

Nimittäin, tämä nuori herrasmies otti viime keväänä yhteyttä haastatellakseen tapahtuma-alan asiantuntijaa opinnäytetyötään varten. Kohtaaminen jäi meille mieleen; kun syksyn työpaikkahakemuksissa tuli tuttu nimi vastaan, oli jatkoon valinta sitä myöten helppo.

Vastavalmistunut energinen restonomi on uramielessä ehtinyt tehdä jo paljon. Topias tunnustautuukin tapahtumien monitoimimieheksi ja on työskennellyt kädet savessa tapahtumien järjestämistä aina suuren kongressi- ja konserttikeskuksen markkinointiin. Taskusta löytyy yritystapahtumia, koulutuksia, symposiumeja, pikkujouluja ja muuta – niin livenä ja virtuaalisestikin.

Työssä hänelle on tärkeintä sujuva asiakaskokemus ja onnistunut lopputulema. Olemme varmoja, että itäsuomalaisella mutkattomuudella ja iloisella asenteella Topias lunastaa asiakastyytyväisyyden 100 % todennäköisyydellä.

Vapaa-ajalla Topiaksen voi tavata mm. luonnosta. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat vaellus, hiihto ja pyöräily, sekä myös tanssi . Oletettavasti, livetapahtumien ohella myös tanssiparketilla tulee olemaan jälleen ruuhkaa, kunhan rajoitukset poistuvat. Tervetuloa taloon!

#uusiaosaajia #tapahtumatuottaja #tapahtumajärjestäjä #tapahtumamarkkinointi #sistersiläiset


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi