Ajankohtaista

Lähikuvassa Sistersin yksi tuoreimmista lisäyksistä, Junior Event Design Manager Aleksi Wallenius. Elokuussa 2019 porukkaan liittynyt Aleksi on tapahtuma-alan vahva taitaja, joka oltuaan mukana tuott…

[ad_1]

Lähikuvassa Sistersin yksi tuoreimmista lisäyksistä, Junior Event Design Manager Aleksi Wallenius.

Elokuussa 2019 porukkaan liittynyt Aleksi on tapahtuma-alan vahva taitaja, joka oltuaan mukana tuottamassa erilaisia isoja yleisötapahtumia, päätti lähteä valtaamaan yritystapahtumien maailman. Vaikka kouluista valmistuttiin diplomi-insinööriksi, intohimo tapahtumiin on kulkenut mukana opiskeluvuosista asti.

Koska elämme yritystapahtumien kiireisintä vuodenaikaa, myös Aleksi työstää useaa tapahtumaa samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa toisistaan poikkeavia työviikkoja ja -päiviä, eikä ”perus duuniviikko”- termiä juuri tunneta – mikä onkin työn yksi hyvistä puolista. Tällä hetkellä työn alla on muun muassa ”peruskiven muuraus”, kuten tuottaja esimerkkinä heittää.
Vaikka kiireisen syksyn tiukat aikataulut välillä onnistuisivatkin saamaan stressitasot kohoamaan, työn jälki on laadukasta – työnsä lempiasiakseen Aleksi kertoo olevan se fiilis, kun näkee ihmisten nauttivan jostain, jonka on itse luonut. Tästä syystä hän viihtyykin Sistersillä: intohimon toteuttaminen elämyksien luomiseen on yhteinen etuoikeus.

Elämysnälkä seuraa tuottajaa myös vapaa-ajalle: kulttuuritapahtumat, keikat, festarit, leffat sekä matkustelu ovat suosikkipuuhaa.

Random fakta itsestäsi:
”Olen asunut Mosambikissa.”

Lempparilause:
”Asioilla on tapana järjestyä.”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Intohimo, se tekemisen meininki.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Ota rauhassa, mutta ole ripeä.”

Paras tapahtumamuisto:
“Burning Man ja kasa ikimuistoisia keikkoja: System of a Down, Roger Waters, Tame Impala, Rush, Red Hot Chili Peppers.”


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi