Ajankohtaista

Kosketa ja vaikuta virtuaalitapahtumillasi

Sisters TheVirtualTouch

 

Maailman äkillisten muutosten myötä ihmisten väliset, kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset kokivat dramaattisen stagnaation. Sen sijaan yritysten tarve viestiä ja markkinoida sidosryhmilleen, ylläpitää ja vahvistaa yrityskulttuuria sekä motivoida ja kouluttaa työntekijöitään ei ole muuttunut mihinkään. Hiljaisuus ei ole vaihtoehto, mikäli haluamme olla iskukunnossa ylläpitää vuorovaikutusta.

Me Sisters Inc.ssä tunnistamme edelleen kohtaamisten voiman vahvimman vaikuttamisen keinona. Uskomme, että kohtaamisten merkitys ja tärkeys korostuvat entisestään poikkeusoloissa, esimerkiksi kun F2F-kohtaamiset laitettiin hetkellisesti pannaan. Tarjotaksemme asiakkaillemme todellista lisäarvoa ja tuloksellisuutta myös verkkoympäristöissä toteutettaviin kohtaamisiin, suunnittelimme The Virtual Touch –nimisen skaalautuvan tapahtumakonseptin.

Kokemuksellisuus virtuaalikohtaamistenkin ytimessä

Konseptin ydin perustuu kokemuksellisuuteen. Siinä missä webcastissä osallistujat kuluttavat sisältöä, tulee virtuaalitapahtumassamme osallistujista sisällön luojia ja kokijoita. Tapahtumakonseptimme ei siis rakennu pelkästään sisällöstä, jota lähetetään verkon yli katsottavaksi, vaan se perustuu vuorovaikutteisuuteen ja tuntuu henkilökohtaiselta. Rytmitykseltään ja rakenteeltaan The Virtual Touch -tapahtumaformaatti on dynaaminen, yllätyksellinen sekä yleisöä aktivoiva ja osallistava. Se huomioi kosketusta lukuun ottamatta kaikki aistit ja mahdollistaa osallistujien verkostoitumisen. Osallistujakokemukseen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota samoin kuin tapahtuman koko elinkaaren markkinointiin aina ennakkomarkkinoinnista tapahtuman jälkeiseen viimeiseen muistijälkeen.

Tapahtuman tavoitteet eivät muutu – vain keinovalikoima niihin pääsemiseen

F2F-tapahtumista verkkoon siirtyminen ei muuta osallistujien tarpeita tai odotuksia tapahtumia kohtaan sen enempää kuin tapahtumien tarkoitustakaan. Se mikä muuttuu, ovat verkkotapahtuman luontiin tarvittavat työkalut ja formaatti, tapahtuman muoto ja rakenne. Ammattitaitoa vaatii se, että sisällöstä saadaan muotoiltua sellainen, että se vaikuttaa osallistujan käyttäytymisen muutokseen ja on siten tuloksellinen.

Tästä meillä Sisters Inc.in arkkitehdeillä on jo 18 vuotta kokemusta ja näyttöä. Haluatko vaikuttaa yleisöösi tuloksellisesti virtuaaliympäristössä?

Ota yhteyttä

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE