Onnistunut virtuaalitapahtuma – unohtumaton virtuaalielämys

Virtuaalitapahtuma on parhaimmillaan elämys: kokemuksellinen, dynaaminen, yleisöä aktivoiva sekä aisteja huomioiva uniikki, TV-lähetyksen tasoinen toteutus. Virtuaalisuus mahdollistaa laajemman yleisön yrityksesi viestille ja kohtelee osallistujia tasapuolisemmin, kun tapahtuma ei ole rajattu yhteen fyysiseen paikkaan. Maantieteelliset rajat eivät myöskään aseta esteitä kansainvälisten vaikuttajien tai esiintyjien mukaan saamiseksi. Voit vaikuttaa sidosryhmiisi tuloksellisesti, kun teet sen oikein.

Virtuaalitapahtuma on mahdollisuus. Tartu siihen, me autamme!

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille virtuaalisia tapahtumia kuten seminaareja, vuosijuhlia, lanseerauksia, henkilöstöjuhlia, koulutuksia, messuja – kaikkia niitä tilanteita, joita kohtaamiseksi kutsutaan. Erinomaiset tilat vaikuttavien virtuaali- ja hybriditapahtumien toteuttamiseen tarjoaa Sisters Studio yhteistyössä Tapahtumatalo Bankin kanssa.

 

Virtuaalitapahtumassa sisältö on kuningas

Virtuaalisessa tapahtumassa sisällön merkitys korostuu, koska kiinnostuksen synnyttäminen ja ylläpitäminen, tunteisiin vaikuttaminen sekä yleisön osallistaminen on dynaamisessa, suorassa lähetyksessä keskiössä. Ei siis riitä, että huolehtii tekniikasta ja puhuvista päistä, tai täyttää ohjelman valmiiksi tuotetuilla videoinserteillä.

Onnistuneen virtuaalitapahtuman edellytyksiä ovat esimerkiksi:

 • Sisällöntuotanto
 • käsikirjoitus
 • audiovisuaalisuus
 • esitysmuodot
 • ajoitukset
 • rytmitykset
 • esiintyjien ulosanti

Näihin kaikkiin tulee panostaa ja huolella suunnitella samalla tavoin kuin toteuttaisi teatteriproduktiota.

Palkkaisitko sinä TV-produktion toteuttajaksi konsulttitoimiston, IT-talon tai juhlatilatoimijan? Emme mekään.
Ota siis yhteyttä, niin luodaan vaikuttava ja toiveitanne vastaava virtuaalitapahtuma!

Ota yhteyttä »

The Virtual Touch -tapahtumakonsepti

Vaikuttamisen keinot ovat virtuaalisessa tapahtumassa käytännössä samat kuin kasvokkain kohtaamisissakin mutta tuloksellinen, onnistunut tapahtuma vaatii ennen kaikkea tekijöiltään ammattitaitoa, näkemystä ja kokemusta. Meidän ydinosaamistamme on luoda kestävät sillat asiaosuuksien välille, nostaa vedet silmille ja iho kananlihalle, fasilitoida oppiminen, mahdollistaa vaikuttuminen ja huolehtia muistijäljen jättämisestä. Virtuaalisen tapahtumakonseptimme keskiössä ovat seuraavat elementit:

 • Audiovisuaalisuus
  Ihminen vaikuttuu tunteiden kautta. Visuaalisuus ja äänimaailma ovat tässä keskeisessä roolissa ja meidän visuaalinen kädenjälki ja yksilöllinen äänimaailma näkyy ja erottuu tuotannoissamme.
 • Sisällöntuotanto
  Mielenkiinnon synnyttäminen ja ylläpitäminen on taitolaji. Tästä syystä onnistuneen virtuaalitapahtuman keskiössä on soljuva tarinankerronta ja käsikirjoitus. Vaikuttava tarina rakentuu eri esitystapojen, ohjelmanumeroiden, materiaalien, sanoitusten ja ajoitusten saumattomasta yhdistelystä.
 • Osallistujakokemus
  Vaikuttunut yleisö sitoutuu brändiisi. Siksipä osallistujakokemuksen tulee olla timanttinen, ja siihen taas vaikuttaa kaikki mitä osallistuja virtuaalitapahtumassa kokee, näkee ja kuulee aina tapahtumaan saapumisesta lähtien viimeiseen viestiin asti.

Konseptimme on skaalautuva ja toimii erikokoisiin virtuaalitapahtumatarpeisiin, myös hybridi- tai multihub-malleihin.

Kosketa ja vaikuta virtuaalitapahtumillasi

Elisa ICT Day 2021

Normet Mining Innovation Days 2021

Virtuaalitapahtuma on moniulotteinen kokonaisuus

Virtuaalitapahtuma ei ole yhtä kuin webinaari tai pelkkä webcast vaan paljon moniulotteisempi vaikuttamisen muoto. Koska abstraktin asian hahmottaminen on usein hankalaa, olemme luoneet Virtual Event House -mallin, jonka avulla havainnollistamme kustomoitavaa tapahtuma-alustaa, jossa voi olla useita toiminnallisuuksia eri tilojen muodossa esiteltynä. Suunnittelemme jokaiseen tapahtumaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin pohjautuvan virtuaalisen tapahtumatalon.

Meidän tapahtuma-arkkitehtimme ovat valmiina suunnittelemaan juuri teidän organisaatiollenne täydellisen tapahtumatalon.

Mitkä ovat sinun tapahtumatarpeesi? Kerro meille!

Ota yhteyttä »

 

Virtuaalinen tapahtuma havainnollistettuna talon muodossa.

 

 

Laaja kokemus mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen

Meillä on yli 17 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista, reilu 2000 toteutettua tapahtumaa takataskussa sekä vakuuttavat näytöt lähes 100 virtuaalisesta tapahtumasta yksin vuodelta 2020 – me jos joku tiedämme mistä elementeistä parhaat virtuaalitapahtumat syntyvät!

Tartu virtuaalitapahtuman suomaan mahdollisuuteen!  Bring it on(line) & we´ll deliver!

Pyydä tarjous »

 • Tapahtumajärjestäjä
 • Yritystapahtumat
 • Tapahtumatuotanto
 • Tapahtumamarkkinointi
 • Tapahtumatoimisto
 • Copyright © 2022 Sisters Inc. All Rights Reserved.