Virtuaalitapahtuma - The Virtual Touch - Sisters Inc.

The Virtual Touch – virtuaalitapahtuma

Onnistunut ja tuloksellinen virtuaalitapahtuma on parhaimmillaan kokemuksellinen. Se ei rakennu pelkästään sisällöstä, jota lähetetään verkon yli katsottavaksi vaan perustuu vuorovaikutteisuuteen ja tuntuu henkilökohtaiselta. Virtuaalitapahtuman osallistujat kokevat ja luovat sisältöä, eivät vain kuluta sitä kuten perinteisessä webcastissa tapahtuu.

Jätä yhteydenottopyyntö

Unohtumaton formaatti

The Virtual Touch -tapahtumaformaatti on dynaaminen, yllätyksellinen sekä yleisöä aktivoiva ja osallistava. Se huomioi kosketusta lukuun ottamatta kaikki aistit ja mahdollistaa osallistujien verkostoitumisen
Osallistujakokemukseen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota samoin kuin virtuaalitapahtuman koko elinkaaren markkinointiin aina ennakkomarkkinoinnista tapahtuman jälkeiseen viimeisen muistijälkeen.

Virtuaalitapahtuman suunnittelu

Virtuaalitapahtumalle ideaalein ja ammattimaisin lopputulos on rakentaa pieni tukikohta, studio josta käsin lähetys toteutetaan. Studiosta ajetaan livenä esim. Moderaattorin, juontajan tai pääpuhujan osuudet sekä tarvittavat materiaalit – esityskalvot, mahdolliset videot, musiikki ym. Studion rakentaminen on mahdollista myös muuhun ennalta määriteltyyn tilaan.  

Laaja kokemus mahdollistaa täydellisen tapahtuman

Konseptimme on skaalautuva ja toimii erikokoisiin tapahtumatarpeisiin. Ammattitaitoa vaatii se, että sisällöstä saadaan muotoiltua sellainen, että se vaikuttaa osallistujan käyttäytymisen muutokseen ja on siten tuloksellinen. Tästä meillä Sisters Inc.in arkkitehdeillä on jo 16 vuotta kokemusta ja näyttöä.  

Katso alapuolelta video jossa pääset kurkistamaan kulissien taakse, kuinka suunnittelimme ja toteutimme Rohkeuden Manifesti – nimisen virtuaalitapahtuman. Saamamme palaute tapahtumasta on ollut kerrassaan tajunnan räjäyttävää!

Haluatko vaikuttaa yleisöösi tuloksellisesti virtuaalitapahtumalla?

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynti@sisters.fi!

Lisätietoja antaa myös osnat@sisters.fi, 040-7474851 

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2020 Sisters Inc. All Rights Reserved.