Onnistunut virtuaalitapahtuma – unohtumaton virtuaalielämys

Virtuaalitapahtuma on parhaimmillaan elämys: kokemuksellinen, dynaaminen, yleisöä aktivoiva sekä aisteja huomioiva uniikki, TV-lähetyksen tasoinen toteutus. Virtuaalisuus mahdollistaa laajemman yleisön yrityksesi viestille ja kohtelee osallistujia tasapuolisemmin, kun tapahtuma ei ole rajattu yhteen fyysiseen paikkaan. Maantieteelliset rajat eivät myöskään aseta esteitä kansainvälisten vaikuttajien tai esiintyjien mukaan saamiseksi. Voit vaikuttaa sidosryhmiisi tuloksellisesti, kun teet sen oikein.

Virtuaalitapahtuma on mahdollisuus. Tartu siihen, me autamme!

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille virtuaalisia tapahtumia, kuten seminaareja, vuosijuhlia, lanseerauksia, henkilöstöjuhlia, koulutuksia, messuja – kaikkia niitä tilanteita, joita kohtaamiseksi kutsutaan. Löydämme jokaiselle toteutuksille erinomaiset tilat, niin virtuaali- ja hybriditapahtumillekin, yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

The Virtual Touch -tapahtumakonsepti

Vaikuttamisen keinot ovat virtuaalisessa tapahtumassa käytännössä samat kuin kasvokkain kohtaamisissakin mutta tuloksellinen, onnistunut tapahtuma vaatii ennen kaikkea tekijöiltään ammattitaitoa, näkemystä ja kokemusta. Meidän ydinosaamistamme on luoda kestävät sillat asiaosuuksien välille, nostaa vedet silmille ja iho kananlihalle, fasilitoida oppiminen, mahdollistaa vaikuttuminen ja huolehtia muistijäljen jättämisestä. Konseptimme on skaalautuva ja toimii erikokoisiin virtuaalitapahtumatarpeisiin, myös hybridi- tai multihub-malleihin.
Konseptin keskiössä ovat seuraavat elementit:

Audiovisuaalisuus

Ihminen vaikuttuu tunteiden kautta. Visuaalisuus ja äänimaailma ovat tässä keskeisessä roolissa. Meidän visuaalinen kädenjälki ja yksilöllinen äänimaailma näkyy ja erottuu tuotannoissamme.

Sisällöntuotanto

Mielenkiinnon synnyttäminen ja ylläpitäminen on taitolaji. Tästä syystä onnistuneen virtuaalitapahtuman keskiössä on soljuva tarinankerronta ja käsikirjoitus. Vaikuttava tarina rakentuu eri esitystapojen, ohjelmanumeroiden, materiaalien, sanoitusten ja ajoitusten saumattomasta yhdistelystä.

Osallistujakokemus

Vaikuttunut yleisö sitoutuu brändiisi. Siksi osallistujakokemuksen tulee olla timanttinen, mihin taas vaikuttaa kaikki, mitä osallistuja virtuaalitapahtumassa kokee, näkee ja kuulee, aina tapahtumaan saapumisesta lähtien viimeiseen viestiin asti.

Virtuaalitapahtumassa sisältö on kuningas

Virtuaalisessa tapahtumassa sisällön merkitys korostuu, koska kiinnostuksen synnyttäminen ja ylläpitäminen, tunteisiin vaikuttaminen sekä yleisön osallistaminen on dynaamisessa, suorassa lähetyksessä keskiössä. Ei siis riitä, että huolehtii tekniikasta ja puhuvista päistä, tai täyttää ohjelman valmiiksi tuotetuilla videoinserteillä.

Onnistuneen virtuaalitapahtuman edellytyksiä
Keskeistä virtuaalitapahtuman onnistumisen kannalta on tapahtuman käsikirjoitus – sisällöntuotanto ja eri esitysmuodot, ajoitukset, rytmitykset, audiovisuaalisuus, sekä esiintyjien ulosanti. Näihin kaikkiin edellä mainittuihin tulee panostaa ja huolella suunnitella samalla tavoin kuin toteuttaisi teatteri- tai TV-produktiota.

Palkkaisitko sinä TV-produktion toteuttajaksi konsulttitoimiston, IT-talon tai juhlatilatoimijan? Emme mekään.
Ota siis yhteyttä, niin luodaan vaikuttava ja toiveitanne vastaava virtuaalitapahtuma!

Ota yhteyttä »


Katso referenssejä virtuaalitapahtumista

Juhlatilaisuus henkilöstölle

Kansainvälinen asiakastapahtuma

Kansainvälinen konferenssi


Laaja kokemus mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen

Meillä on yli 19 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista, reilu 2000 toteutettua tapahtumaa takataskussa sekä vakuuttavat näytöt yli 100 virtuaalisesta tapahtumasta vuosilta 2020-2022 – me jos joku tiedämme mistä elementeistä parhaat virtuaalitapahtumat syntyvät!

Tartu virtuaalitapahtuman suomaan mahdollisuuteen!  Bring it on(line) & we´ll deliver!

Pyydä tarjous »

 

Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.