Ajankohtaista

Hyvää alkanutta (tapahtuma)vuotta 2022! Monessa organisaatiossa varmasti taas mietitään, miten ja millä tavoin järjestää, vai järjestääkö ollenkaan tapahtumia koronan kiihdyttäessä leviämistahtia . T…

[ad_1]
Hyvää alkanutta (tapahtuma)vuotta 2022! ✨
Monessa organisaatiossa varmasti taas mietitään, miten ja millä tavoin järjestää, vai järjestääkö ollenkaan tapahtumia koronan kiihdyttäessä leviämistahtia . Tätä asiaa ei suinkaan tarvitse pyöritellä vain omalla porukalla, sillä meillä on yli 17 vuoden kokemus tapahtumatuotannosta, joista pian viimeiset kaksi vaihtelevan pandemia-ajan puitteissa.

Monet jo tietääkin, että aukaisimme viime keväällä Helsingin keskustaan upean #virtuaalistudion, missä olemme toteuttaneet runsaan määrän toinen toistaan vaikuttavampia #virtuaalitapahtumia ja myös #hybriditapahtumia. Sisters Studiota voi myös vuokrata eri tarpeisiin, vaikkapa kuvauksiin tai koulutusta varten. Mitä päätättekin toteuttaa, me autamme onnistumaan! Tehdään yhdessä alkaneesta vuodesta hieno, #terveysturvallinen ja #elämyksellinen tapahtumavuosi 2022!

#tapahtumatuotanto #tapahtumamarkkinointi #sistersstudio #tapahtumat2022 #virtuaalitapahtuma #virtuaalistudio #studio


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi