Ajankohtaista

Hip hurraa! Mittariin pyörähti 17 vuotta ja vietämme parhaillaan Sistersin synttäriviikkoa! Kun työnä on vetovoimaiset tapahtumat, aika kuluu kuin siivillä. Todellisuudessa Sisters Inc. on palvellut…

[ad_1]

Hip hurraa! Mittariin pyörähti 17 vuotta ja vietämme parhaillaan Sistersin synttäriviikkoa! Kun työnä on vetovoimaiset tapahtumat, aika kuluu kuin siivillä. Todellisuudessa Sisters Inc. on palvellut satoja yrityksiä eri tapahtumatarpeissa jo 17 vuoden ajan. Ensi vuonna saavutamme täysi-ikäisyyden virstanpylvään! Oletko jo toteuttanut kanssamme tapahtuman?

Kuvassa voi olla tekstiKuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja tekstissä sanotaan Sisters Inc, on jo 17 vuosia sulla, siis päivä alkakoon onnittelulla! Osnat ja Dana meidän energiset siskot, päättivät aikoinaan jättää taakseen discot. Nyt he tapahtuma-alan yritystä pyörittää, ja asiakkaat usein iloisesti yllättää. On Sistersillä tiimi timantinkova, meillä ei soi rytminä bossa nova. Palkintoja on kertynyt kaappiin jo monta, Sistersille voitto ei ole lainkaan tavatonta. Virtuaali, hybridi, live vai jotain muuta, Siinä Sistersillä on aina uusin suunta! Onko 17 vuosina paljon vai vähän, mitä mieltä, haluatko vastata tähän? Meille Sisters on yhã kaunis ja nuori, vaikka kokemusta onkin jo iso vuori. ONNEKSI OLKOON 17-VUOTIAALLE SISTERSILLE!
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi