Ajankohtaista

Esittelyssä Sistersin Marketing Designer Tarja Musikka. Mainosalalta kotoisin oleva Tarja kiinnostui tapahtuma-alan potentiaalista ja innostui Sistersistä ja sen mahdollisuuksista niin paljon, että l…

[ad_1]

Esittelyssä Sistersin Marketing Designer Tarja Musikka.

Mainosalalta kotoisin oleva Tarja kiinnostui tapahtuma-alan potentiaalista ja innostui Sistersistä ja sen mahdollisuuksista niin paljon, että liittyi porukkaan reilu 6 vuotta sitten. Hän tunteekin yrityksen niin sanotusti kuin omat taskunsa.

Pääasiassa Tarja kehittää, suunnittelee ja toteuttaa yrityksen markkinointia. Sistersin brändiuudistus ja 15-vuotismerkkipaalu ovat pitäneet viime aikoina aivot raksuttamassa ja hihat käärittyinä. Lisäksi tämä ”sveitsiläinen monitoimityökalu” on mukana muun muassa sparraamassa myyntiä ja suunnittelemassa asiakkaiden tapahtumien kutsuprosesseja.
�Tarja kiittelee pienen ja ketterän organisaation mahdollistamaa laajaa työnkuvaa ja hehkuttaa, miten porukka puhaltaa yhteen hiileen – kaikilla on loppupeleissä samat kaksi tavoitetta: todellisen arvon luonti asiakkaille ja sitä myötä yrityksen oma kasvu ja kehitys. Muita autetaan ja tietoa jaetaan – näin tekeminen saadaan exponentiaaliseen kasvuun. Sitä paitsi, auttamisesta tulee hyvä olo.
Ja vaikka ihmiset ovatkin Tarjalle aina työpaikalla tärkeintä, hän(kään) ei voi olla mainitsematta kuherruskuukausistaan tiimin uusien tilojen kanssa.

Vapaa-ajallaan Tarja viettää aikaa hetkessä eläen, ilman viisivuotissuunnitelmia. Tähän sisältyy esimerkiksi metsälenkit perheen espanjanvesikoiran kanssa ja lukuhetket psykologisten tai hyvinvointia käsittelevien kirjojen parissa.

Random fakta itsestäsi:
”Kesätyö 16-vuotiaana maatalouslomittajana päivän varoitusajalla – ja hei – kaupunkilaistyttönä!”
Lempparilause:
”Mikä lähtee sydämestä – sytyttää sydämet.”
Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Huumori – älyttömän tärkeä liima, josta saa energiaa ja boostia tiukkoihinkin hetkiin.”
Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
” Lehmän hermot ja kobran iskukyky -aika lyömätön yhdistelmä.”
”Älä oleta mitään – pidä langat käsissäsi koko ajan.”
Paras tapahtumamuisto:
”Mieleenpainuvimpana eka tapahtuma, jossa olin paikan päällä aloitettuani Sistersillä: älykäs tapahtumakonsepti ja pisteenä i:n päälle voitto Evento Awards-kilpailussa.

#esittelyssä #sistersinc_events #eventarchitects #eventdesign


[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi