Teknologiateollisuus 120 vuotta

Tervetuloa tulevaisuus

Teknologiateollisuus ry täytti 120 vuotta ja Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö 20 vuotta. Tervetuloa tulevaisuus -tapahtuma juhlisti merkittäviä virstanpylväitä ja nosti esiin, kuinka suomalainen teknologiateollisuus on säilyttänyt elinvoimaisuutensa ja on valmis tulevaisuuteen.

Kohtaamisia ja huipputeknologiaa
Teknologiateollisuuden määrittämiä Suomen menestyksen avaimia ovat osaaminen ja innovaatiot, yhteistyö ja kestävä kasvu. Nämä teemat näkyivät 120-vuotisjuhlissa monin eri tavoin. Suunnittelimme tilaisuuteen kokonaisvaltaisen konseptin, joka yhdisti historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden kokemuksellisella ja näyttävällä tavalla – Merikaapelihalli muuntautui moderniksi ja vuorovaikutteiseksi tilaksi, minkä rennossa ilmapiirissä juhlistettiin maailman vanhinta startupia. Toimme menestystekijöitä, kuten osaamista, innovaatioita ja yhteistyötä esiin niin visuaalisessa ilmeessä, teemoitetuilla alueilla kuin elämyksellisillä tarjoiluillakin. Tilaisuuden kruunasivat juhlan teemaan räätälöidyt innovatiiviset ohjelmanumerot, sekä 12 uniikkia ja aktivoivaa kumppaniosastoa. Näillä osastoilla kumppanit esittelivät suomalaisia huipputeknologian ratkaisuja illan aikana yli 450 vieraalle.


Asiakas: Teknologiateollisuus
Tapahtumamalli: Livetapahtuma
Osallistujamäärä: Noin 450
Palvelut: Tapahtuman konseptointi ja suunnittelu, projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, audiovisuaalinen tuotanto, valokuvaus

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.