Wihuri aukaisi ravintola- ja horeca-asiakkaille uuden ruokatukun, Metro-tukku Konepajan, Helsingin Vallilaan. Upeaa lippulaivapistettä haluttiin juhlistaa kaksipäiväisellä avajaisilla eri kohderyhmien kesken. Toiveena oli, että tapahtumista muodostuisi vieraalle kokonaisvaltainen elämys, aivan kuten ravintoloissa
Toteutimme avajaiset rohkeasti ja kokemuksellisesti ruokatukun sisätiloissa, korostaen ensiluokkaista ruokaa, juomaa ja ihmisten kohtaamisia ainutlaatuisessa ympäristössä. Keittiömestari Hans Välimäki tiimeineen takasi, että ruokaan liittyvä intohimo ja tukun korkealaatuiset raaka-aineet välittyivät vieraille herkullisten cocktailpalojen muodossa. Toimme tarjoiluun elämyksellisiä ratkaisuja ja loimme valaistuksella ja somistuksella juhlavat, mutta rennot puitteet, jossa livemusiikki täydensi kokonaisuutta