Referenssit

Raksystems Group – Sustera

Uuden brändin lanseeraus sykähdytti

Raksystems Group järjesti työntekijöilleen unohtumattoman tapahtuman, jonka kohokohtana oli uuden Sustera-brändin lanseeraus. Tapahtumassa esiteltiin brändin uusi nimi ja raikas identiteetti, mikä tapahtui yllätyksenä koko organisaatiolle. Samalla tilaisuudessa jaettiin tulevaisuuden kasvustrategiaa ja inspiroitiin henkilöstöä kohti uusia tavoitteita.

Suunnittelimme ja toteutimme vaikuttavan kaksiosaisen tapahtuman, huomioiden tarpeet muuttuvalle visuaalisuudelle sekä eri sisällölle, seminaariin, illalliseen sekä iltajuhlaan. Keskeisenä tekijänä osallistujakokemuksessa toimi audiovisuaalisuus. Loimme tapahtumatiloihin eri värimaailmoja valaistusta, Led-näyttöjä, visuaalisia elementtejä sekä pintojen brändäyksiä hyödyntäen. Lisäksi toteutimme ennakkomateriaaleja esitysten tueksi, sekä mielenkiintoisia kosketuspintoja uuden brändi-identiteetin jalkauttamiseksi. Upean päivän kruunasi illallinen palkitsemisineen ja bändeineen.

Asiakas

Sustera

Tapahtuma­malli

Live

Osallistuja­määrä

600

Palvelut

Suunnittelu ja konseptointi, projektinhallinta, tapahtumatuotanto ja hallinta, videotuotanto, valokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE