Referenssit

Deloitte Summit Joy 2023

Ilon ja hyvinvoinnin juhla

Ilo on mielentila, joka yhdistää ja voimaannuttaa! Tähän viestiin kiteytyi vuoden päättävän Deloitte Summitin teema – Joy. A source of wellbeing tarjosi ainutlaatuisen elämyksen, joka vei henkilöstön ilon ja hyvinvoinnin maailmaan.

Koska ilo vaikuttaa ihmiseen monella eri tavalla, Joy. A source of wellbeing -tapahtumakonseptin ydinsanomana oli kannustaa henkilöstöä oivaltamaan, kuinka jokainen voi olla oman hyvinvointinsa ja ilonsa lähde. Toteutimme tapahtumakonseptin kolmessa eri tilassa sijaitsevasta kohtauksesta yhdistämällä musiikin, esittävän taiteen sekä inspiroivan ohjelman vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Loimme tapahtumalle puitteet ja tarkan rytmityksen, mitkä yhdessä audiovisuaalisuuden kanssa tukivat ilon roolia jokaisessa kohtauksessa, mahdollistaen dynaamisen osallistujaelämyksen.

Päivän aikana estradille nousivat niin huippupuhujat, maailmanluokan koomikko kuin deloittelaisetkin. Tuotimme hauskan Deloitte Den -osion, jossa kilpailijat esittelivät innovatiivisen ja hyvinvointia edistävän ratkaisunsa kuin leijonan luola -sarjassa ikään. Näistä tuomaristo sekä yleisö äänestivät parhaan voittajaksi. Kokonaisuudessaan tapahtuma tarjosi moniaistillisen kokemuksen, muovaten positiivista asennetta ja vahvistaen yhteenkuuluvuutta osallistujien keskuudessa.

Asiakas

Deloitte

Tapahtuma­malli

Livetapahtuma

Osallistuja­määrä

Noin 600

Palvelut

Konseptointi ja suunnittelu, projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, valokuvaus ja videotuotanto

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE