Referenssit

Seure Gaala

Iloisia kohtaamisia gaalassa

Seure henkilöstöpalveluyritys halusi juhlistaa hankkeen päätöstä koko henkilöstön kanssa. Juhlan tavoitteena oli kiittää työntekijöitä ja tarjota samalla mahdollisuus ajanviettoon kollegoiden kanssa mieleenpainuvan ohjelman parissa. Tapahtumasta toivottiin viihteellistä, hauskaa sekä  yhteisöllisyyttä lisäävä, laadukkaasta toteutuksesta tinkimättä.

Toteutimme tyylikkään Gaala-teemaisen tapahtuman, joka oli täynnä elämyksellisyyttä.
Rakensimme illan eri ohjelmaosioiden ja rytmityksen kautta: cocktailtilaisuus, illallinen ja bileet. Äänimaailma kuljetti osallistujat osioista toiseen; Rennosta alun kohtaamistilaisuudesta ohjelmantäyteiseen illalliseen, huipentuen aina maailmanluokan pirskeisiin. Illan Awards-osiossa nostettiin ja palkittiin ansioituneita tekijöitä. Juhlakokonaisuus loi osallistujille tunteen arvostuksesta, tuki yhteisöllisyyttä jättäen takuulla vahvan muistijäljen.

Asiakas

Seure

Tapahtuma­malli

Livetapahtuma

Osallistuja­määrä

210

Palvelut

Konseptointi ja suunnittelu, projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, audiovisuaalinen tuotanto, valokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE