Referenssit

Synlab maailmanluokan bileet

Maailmanluokan bileet

Kun briefissä sanotaan, että tämä tapahtuma tulisi muistaa vielä vanhana kiikkustuolissa, on selvää, että nyt tehdään jotain isosti. Laboratorio- ja terveyspalvelujen tuottaja SYNLAB halusi järjestää henkilöstölleen upeat juhlat kiitoksena hyvin tehdystä työstä.

Suunnittelimme iltajuhlan näistä lähtökohdista ja kehitimme tapahtumaan konseptin ”Maailmanluokan bileet”. Nämä juhlat toivat osallistujat keskelle tähtisadetta ja eturivin paikoille Suomen huippuartistien yksityiskeikalle Helsingin Kattilahalliin. Tunnetut juontaja-ammattilaiset Lauri Salovaara sekä Jaana Pelkonen johdattivat tilaisuutta rautaisen viihteellisellä otteella. Illan aikana parastaan antoivat esiintyjien ohella myös kokit ja baarimikot, mitäpä juhla olisi ilman herkullista ruokaa ja juomaa. Mahtipontisen illan sinetöi DJ/VJ combon esitys sekä herkullinen yöpala.

Näyttävä iltajuhla ilahdutti henkilöstöä.

Asiakas

Synlab Suomi

Tapahtumamalli

Live

Osallistujamäärä

200

Palvelut

Tapahtumakonsepti, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, videokuvaus- ja valokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi