Referenssit

Cartier Lindroos

Korkealuokkainen asiakastilaisuus

Cartier yhdessä kello- ja koruliike Lindroosin kanssa järjestivät asiakkailleen korkealuokkaisen yksityistilaisuuden Helsingin keskustassa. Ideoimme ja etsimme tilaisuuteen ratkaisuja, jotka tukivat teeman ”culture of design” toteutumista Cartierin näkemyksen sekä tiukkojen brändiohjeistusten mukaisesti.

Amos Rex yhdessä aulan kanssa toimivat täydellisesti tilaisuuden näyttämönä viestien ensiluokkaisen tasokkaasta mutta modernin yksinkertaisesta tapahtumasta. Suunnittelimme ja toteutimme tilaratkaisut pienintä yksityiskohtaa myöten – kruunujalokivenä muun muassa ainutlaatuisen, käsityönä valmistetun kiemurtelevan illallispöydän. Tilaisuudessa toistui hienostunut tyyli kautta linjan – niin menussa, kukka-asetuksissa kuin ohjelmanumeroissakin. Tilaisuus oli arvokas ja lämminhenkinen.

Asiakas

Cartier & Lindroos

Tapahtuma­malli

Asiakastilaisuus, live

Osallistuja­määrä

65

Palvelut

Projektikoordinointi, tapahtumasuunnittelu, tapahtumatuotanto, valokuvaus ja videotuotanto

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE