Referenssit

Elisa ICT Day 2021

Elisa ICT Day 2021

Elisa ICT Day on syksyn odotettu teknologiatapahtuma. Vuoden 2021 teema käsitteli kestävän tulevaisuuden luomista digitalisaation avulla. Virtuaalitapahtuman alustana toimi digitaalinen Finlandia-talo, missä ohjelmaa oli neljällä eri lavalla. Taidokkaasti toteutetun 3D alustan, upean visuaalisuuden sekä mielenkiintoisten sisältöjen myötä osallistujakokemuksesta muodostui ensiluokkainen. Esiintyjäkaarti koostui yli 69:sta suomalaisesta ja kansainvälisestä asiantuntijasta sekä keynote -puhujasta. Lisäksi virtuaalisella tapahtuma-alustalla nähtiin pääohjelman ohella myös 12:n kumppanin ja elisalaisten virtuaalidemoja, tutustuttiin virtuaalisiin kumppanihuoneisiin sekä osallistuttiin Roundtable -videokeskusteluhetkiin.


Asiakas: Elisa
Tapahtumamalli: Virtuaali /hybridi
Osallistujamäärä: +1500
Palvelut: Markkinoinnin suunnittelu ja tuotanto, tapahtumasuunnittelu, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, projektikoordinointi, valokuvaus ja videotuotanto

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi