Referenssit

Ärräpäivät 2022

Suurtapahtumassa kohti unelmia

Ärräpäivät on R-Kioskin järjestämä suurtapahtuma kaikille R-kauppiaille. Vuosittainen tapahtuma kokoaa kauppiasyrittäjät ja kioskiesimiehet ympäri Suomea inspiroitumaan, kouluttautumaan sekä verkostoitumaan toistensa, huippubrändien ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Sujuva osallistujakokemus varmistaa onnistumisen
Toteutimme kaksipäiväisen tapahtuman Kohti unelmia -teemalla Turun Logomoon. Ärräpäivät koostuivat hyvin monipuolisista sisällöistä: avajaisista, eri alueiden omista aluekokouksista, seminaarista ja iltagaalasta jatkoineen. Lisäksi tapahtumaan sisältyi tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien messut, mihin toteutimme 38 uniikkia messuosastoa sekä erillisen Food Court -ruokatuotteiden maailman. Suunnittelimme ja rakensimme tapahtumakokonaisuuden niin fyysisesti, kuin digialustoillakin ja varmistimme, että jokainen osa-alue toimii sujuvasti, myös osallistujakokemuksen hallinta. Muun muassa tapahtuman mobiiliapplikaatio huolehti säännöllisin muistutuksin, että osallistujat saavat tapahtumasta varmasti kaiken irti, eivätkä vahingossa jää paitsioon ohjelmasta, ruokailuista tai shuttle-kuljetuksista. Kotiin viemisiksi osallistujat saivat inspiraation ja uusien kokemusten lisäksi tuoreen tapahtumalehden, mikä tuotettiin nyt ensimmäistä kertaa digitaalisena.

Asiakas

R-Kioski

Tapahtuma­malli

Livetapahtuma & messut

Osallistuja­määrä

600+

Palvelut

Projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, copywriting, lehden design ja taitto, valokuvaus, verkkosivu- ja mobiilisisällöt

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE