Referenssit

Nissan 60 vuotta Suomessa

Juhla autobrändin matkalle Suomessa

Nissan juhlisti 60-vuotista taivaltaan Suomessa yhdessä kutsuvieraidensa kanssa. Tapahtuman tavoitteena oli tarjota elämyksellinen ilta kutsuvieraille sekä juhlistaa näyttävästi yrityksen hienoa merkkipaalua. Upean juhlan toivottiin myös vahvistavan mielikuvaa ja sitoutumista Nissan brändiin.

Suunnittelimme korkealuokkaisen ja visuaalisesti elegantin ja tapahtuman Helsingin Kattilahalliin, jossa automerkit ja -mallit näyttelivät suurta roolia. Juhlatilassa esittelyssä oli charmantteja autoklassikoita sekä uusin Nissan mallisto. Monipuolinen ja kansainvälinen ilta kätki iloisia yllätyksiä valloittavasta pianistista upeine asuineen aina räiskyvään valoshowhun. Vieraat saivat myös kotiinviemisiksi graafikko Matti Pikkujämsän kuvittaman vuosijuhlakirjan.

Asiakas

Nissan Suomi

Tapahtuma­malli

Asiakas- ja sidosryhmätapahtuma, live

Osallistuja­määrä

110

Palvelut

Tapahtumasuunnittelu, konseptointi, projektijohto, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, valokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE