Referenssit

Deloitte Summit Royale

Deloitte Summit Royale

Deloitte Summit 2022 kokosi henkilöstön pohtimaan tulevaisuuden transformaatiota sekä viettämään yhdessä iltaa elämyksellisissä merkeissä. Bond-henkinen Deloitte Royale -tapahtuma koostui kolmesta eri osuudesta: seminaarista, aktivoinnista sekä viihteellisestä osiosta. Tavoitteena oli vahvistaa yhteistä missiota sekä lisätä keskinäistä vuorovaikutusta.

Suunnittelimme tapahtuman konseptin Summitin pääaiheeseen sopivaksi. Agenttihenkinen teema läpileikkasi koko tapahtuman aina sen nimestä ja visuaalisesta ilmeestä lähtien ohjelman pieniin yksityiskohtiin saakka. Illan aikana osallistujat nauttivat inspiroivista puheenvuoroista, muuntuivat muutosagenteiksi ja rakoivat salaisia tehtäviä hiljaisuudessa kuulokkeet päässään, pelasivat teemaan kuuluvalla tyylillä sekä fiilistelivät korkeatasoisia esityksiä. Loimme visuaalisen ja monisisältöisen Summitin Aino Areenalle, minne rakensimme helposti saavutettavat, mutta erilliset tapahtumamaailmat. Vahva konsepti yhtenäisessä juhlatilassa mahdollisti näyttävän seminaarin, ruokailun, workshop-osuudet, pelicasinon kuin eturivin huippuartistin yksityiskeikan 500 hengelle.

Asiakas

Deloitte

Tapahtuma­malli

Henkilöstötapahtuma, live

Osallistuja­määrä

500+

Palvelut

Tapahtumasuunnittelu, konseptointi, projektijohto, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, video- ja valokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE