Referenssit

Elisa ICT Day 2023

Elisa ICT Day 2023 kokosi yleisön kahdessa kanavassa

Elisa ICT Day 2023 -asiantuntijaseminaari kokosi yhteen ICT-alan suunnannäyttäjät ja asiantuntijat sekä livenä, että virtuaalisesti. Tavoitteena oli tarjota ensiluokkainen tapahtumakokemus kohderyhmälle sekä vahvistaa mielikuvaa alan edelläkävijänä.

Loimme vahvasti digitaalisuutta ja brändiä resonoivan hybriditapahtuman Pikku-Finlandiaan ja toimme samat ohjelma-, että kumppanisisällöt myös virtuaalialustalle. Lisäksi rakensimme tapahtumapaikalle messualueen, missä tapahtumakävijät kohtasivat ja tapahtumakumppanit esittelivät palveluja omilla ständeillään. Tapahtuma striimattiin kokonaisuudessaan etäyleisölle ja kumppanisisällöt verkostoitumismahdollisuuksineen löytyivät myös alustalta.

Autoimme tapahtuman tavoitteiden saavuttamisessa kokonaisvaltaisen markkinoinnin keinoin. Viestintäsuunnitelmalla varmistettiin, että tapahtuman viestintä on vetovoimaista ja tavoittaa oikean kohderyhmän. Tuotimme ennakkoon myös tapahtuman kutsuvideon ja somesisältöjä. Lisäksi jälkimarkkinointia varten tapahtuma valokuvattiin ja siitä tehtiin näyttävä koostevideo.

Asiakas

Elisa

Tapahtuma­malli

Hybriditapahtuma

Osallistuja­määrä

500+

Palvelut

Tapahtumasuunnittelu, projektijohto, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, valokuvaus, videotuotanto.

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE