Referenssit

Gummerus 150 vuotta

Äänimaailma punaisena lankana

Gummerus juhlisti näyttävästi kirjakustantamon 150 vuotista taivalta. Tavoitteena oli kiittää sidosryhmiä, tarjota heille ikimuistoinen juhlatilaisuus sekä jalkauttaa juhlavuoden viestiä Äänessä 150 vuotta. Lisäksi tapahtuman haluttiin katsovan vahvasti tulevaisuuteen.

Suunnittelimme tilaisuuteen kokemuksellisen tapahtumakonseptin, minkä punaisena lankana on ääniJo tapahtuman nimi pohjusti unohtumattoman muistijäljen luomista. Hyödynsimme ääntä monipuolisesti ja yllättävästi koko tapahtuman elinkaaren ajan toteuttamalla juhlan tärkeimmät elementit, kuten tarjoilut, juonnot ja ohjelman kokemuksellisesti. Illan aikana toimme sidosryhmien ja kirjailijoiden äänet kuuluviin sekä nostimme esiin ajankohtaisia aiheita ja teoksia. Juhlaan oli myös ennakkotuotettu historiikkivideo, joka vei osallistujat yrityksen 150-vuotiselle matkalle. Illassa kuultiin koskettavia juhlapuheita ja uniikkeja musiikkiesityksiä sekä otteita kirjoista. Yhdistelmällä mieleenpainuvia tapahtumaelementtejä luodaan tarina, jolla synnytetään vahvoja tunteita ja kokemuksia, joista jää pitkään kestävä jälki. 

Asiakas

Gummerus

Tapahtuma­malli

Kutsuvierasjuhla, live

Osallistuja­määrä

230

Palvelut

Tapahtumasuunnittelu, konseptointi, tapahtumatuotanto, projektihallinta, tapahtumaohjaus, videon ennakkotuotanto, valokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE