Deloitte FY23 Start

Hyvinvointia henkilöstötapahtumalla

Yrityksen kasvu ja menestys kumpuaa hyvinvoivista yksilöistä. Kun yksilöt voivat hyvin, yritys voi hyvin. Tähän hyvinvoinnin merkitystä korostavaan viestiin kulminoitui Deloitten uuden tilikauden avaavan tapahtuman teema, jonka suunnittelussa ja jalkautuksessa meillä oli ilo olla mukana.

Loimme tapahtumalle kattokonseptin, A wellbeing festival, mikä näyttäytyi aina tilasuunnittelusta ohjelmaan rentona, hyvänmielen tapahtumana. Ennakkoon tuottamillamme audiovisuaalisilla sisällöillä hyvinvoinnin keskeiset viestit linkitettiin henkilöstön yhteisiin saavutuksiin. Kattilahallin vehreät ja inspiroivat puitteet antoivat tilaa kohtaamisille, mahdollistaen myös rennon olemisen ja rauhoittumisen. Ohjelmaa pystyi oman valintansa mukaisesti seuramaan 300 asteisesti mistä tahansa tapahtumatilassa, vaikka riippumatosta käsin. Jämptillä aikataulutuksella varmistimme, että aikaa jäi runsaasti kollegoiden kohtaamiselle, yhdessä tekemiselle ja olemiselle.

Tapahtumassa lanseerattiin myös Olympiakomitean ja Deloitten kumppanuus. Ohjatulla matalan kynnyksen ja hyvän mielen aktivoinneilla ja yhteisellä tekemisellä Olympiarenkaat rakentuivat deloittelaisten toimesta näyttävästi ilmaan. Lopuksi tapahtumassa palkittiin ansioituneita työntekijöitä, sekä koko henkilöstö upealla Haloo Helsingin yksityiskeikalla.


Asiakas: Deloitte
Tapahtumamalli: Livetapahtuma
Osallistujamäärä: Noin 600
Palvelut: Tapahtuman konseptointi ja suunnittelu, projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, valokuvaus ja videotuotanto

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.