Referenssit

SOK Mara päällikköpäivät

Tapahtuma, joka yhdisti tekijät

SOK MaRa halusi juhlistaa 10-vuotista historiaansa kaksiosaisella tapahtumalla, joka sisältäisi asiapitoisen ja opettavaisen seminaarin sekä näyttävän iltajuhlan. Yli 600 hengen juhlapäivän toivottiin olevan paitsi hyödyllinen, myös palkitseva, sekä juhlistavan menestystä upeiden viihdenumeroiden säestämänä. Tavoitteena oli palkita vuoden 2022 parhaita hotelli- ja ravintolatoimijoita, jakaa tietoa ja tukea tiimityötä.

Suunnittelimme tapahtumaan teeman, joka korostaa menestyksen syntyvän vahvan tiimityön ja yhteisten tavoitteiden kautta. Yhdessä olemme enemmän -teeman sydäntematiikka tuotiin vahvasti esiin niin visuaalisesti kuin äänimaailmaankin. Vahva teema yhdessä rytmityksen kanssa loi raamit tapahtuman selkeälle jäsentämiselle. Huipputason ohjelma niin seminaarissa, kuin iltajuhlassakin loi osallistujille tunteen arvostuksesta, jättäen vahvan muistijäljen.

Asiakas

SOK

Tapahtuma­malli

Seminaari + Iltajuhlat

Osallistuja­määrä

630

Palvelut

Tapahtumasuunnittelu, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, valokuvaus, videokuvaus

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE